On se taas viikko mennyt viime postauksesta, huishujauksessa vaan. Olen kyllä ajatellut kirjoittamista mutta suoraan sanottuna olen ollut jotenkin aivan naattipoikkiväsynyt iltaisin, etten ole jaksanut.


Viime sunnuntaina olin miehen mukana reserviläisten ammuntaharjoituksissa Mynämäellä ja napsaisin nopeasti tällaisen kuvan vanhasta kaivosta ja tuolista. Palokärkipariskunta jäi ikuistamatta, kun nakuttelivat puita niin kaukana.

Maanantaina alkoi se koulutus. Aloitettiin onneksi vasta kymmeneltä ja lopetettiin siinä kahden maissa. Normipäivät tuolla on 8.15-n.14.30. Ja perjantaisin on etäpäivä, jolloin saadaan kotiin mukaan tehtäviä ja voi sitten hoitaa omia asioita sekä hakea tulevaa harjoittelupaikkaa. Kyllä vaan jotenkin olen ollut aivan kuollut, vaikka viikko oli lyhyt ja päivisin ei tarvitse kuin istua vaan.. Tiedä sitten olenko jännittänyt niin kovasti vai mitä.. Ja lisäksi olin torstaina pois, kun maha alkoi oikutella keskiviikkoiltana ja jatkoi sitä koko torstain. Stressiä vai mitä, ohi meni kuitenkin, perjantaina oli vielä hiukan hassu olo, mutta ei muuten mitään.


Tällaisin eväin istuskellaan kurssilla, monet tunnit ovat myös tietokoneluokissa. Siellä olemme käsitelleet niinkin vaikeita asioita kuin nettiä ja wordiä.... :D Tosin nyt huomaan että minulla on kyllä ongelmia tekstinkäsittelyssä, kun meillä ei ole kotona wordia ja koulun tehtävät laitetaan omaan portaaliinsa nettiin enkä pysty niitä kunnolla muokkaamaan kotoa käsin.. Argh.


Satanut on melkein läpi viikon, sateenvarjo on ollut ahkerassa käytössä lompsiessani kurssille ja kotiin. Onneksi matka ei ole kuin kilsa, puolitoista, riippuen mitä kautta menee.
Illalla on juuri ja juuri jaksanut lukaista vähän kirjaa.
Tiimarissa kävin ostamassa vihon kurssia varten ja annoin sitten euron lahjoituksen Elämä Lapselle -projektiinkin, kun sellainen mahdollisuus oli. Viimeksi taisin antaa rahaa sinne tulva-alueille, silloin kun ostin Lindexiltä viime paitani.. Oli mahdollisuus pyöristää ostokset tasasummaan ja lahjoittaa se sitten sinne. Muistakaas muuten että Nälkäpäiväkeräykset taitaa olla käynnissä, tai oli ainakin viikolla...

Mies on ollut perjantaista taas mökillä vähän siistimässä pihaa, sinne on tulossa sorakuorma ja jossain vaiheessa pitäisi ostaa/pystyttää pihavaja.. Lisäksi sillä oli jotain ties mitä seuran tms. menoja.
Minä olen nauttinut vapaasta ja eilen kävin vähän shoppaamassa, itselle jotain ja kotiin myös.


H&M:ltä löytyi ihana neuletakki (joka ei näytä henkarissa eikä tässä kuvassa miltään, mutta on päällä ihana) ja alerekistä halpa toppi. Pääsin alle 20 näissä ostoksissa. :)


Nappasin Indiskasta olohuoneen pöydälle verhoihin sopivan liinan. Kolmisen euroa muistaakseni.

Enemmän rahaa menikin sitten isompiin kotiostoksiin.


Eteinen kaipaa tehokkaampaa valaisinta ja miehen kanssa päädyimme tällaiseen Anttilan spottivalaisimeen, varsinkin kun se oli alessa :) Kuva suoraan net.anttilasta.


Alesta suunnitelmieni mukaan sain myös napattua uutta petivaatetta, mustaa miehelle ja punaista minulle :) Painoi muuten hiukan kassi kun noita rehasin.. :D Kumma kun lakanat painaa.

Mulla on liilakausi, mutta nyt koetan ujuttaa harmaata tuonne keittiöön ja lakanoiden avulla punaista ja mustaa makkariin, olisi kiva jos olisi punamusta sisustus.. Tosin olisi myös kiva jos olisi vaikka itämainen sisustus tai vaikka semmoinen vähän vanhahtava.. Ärsyttävää olla tällainen väli-ihminen jolla ei ole selkeätä tyyliä vaatteissa eikä sisustuksessa. Kamalasti vaan kaikkea ihanaa sekaisin :D Ärh.. No, ehkä parempi niin kun ei tuo kodinhoito muutenkaan ole mikään sydämen asia meikäläiselle... Ei siinä paljon hieno kalustus auta kun kaikki on pölykerroksen alla :D

No joo.. Nyt voisin alkaa mennä suihkuun, olen hiukan siivoillut tänään ja nyt alkaa olla semmoinen olo, että suihku todellakin kutsuu...