Hmm. No ainaskin mä olen köhinyt, räkinyt ja suorastaan röhkinyt. Välillä on tuntunut että olen oikea sika. Tai norsu. Urosnorsu. TRÖÖÖÖÖT vaan kaikuu kun niistän :D Lisäksi yskinköhin ja niiskutan ja röyhtäilinkin tuossa alvariinsa joku päivä, kun yritin nieleskellä että kurkku pysyisi kosteana eikä kipeytyisi ja nielin kaiketi myös ilmaa mukana ihan kiitettävästi kun se tuppasi tulemaan myös ulos... :D Kauhee possu! Mies väittää että olen suloinen kun törisen ja nenä punoittaa... Sillä ON omituinen maku. Lopulta kompromissasin ja sanoin olevani sen oma Nasu. (Tosin isossa mittakaavassa).

Oli meillä tässä joku yö joku kriisikin taas, joskus puoli kolmen aikaan ja siinä neljän maissa se oli ohi, seurauksena tästä aamulla oli pää kipeä ja silmäluomet paisuneet... Että vähän lisäkauneutta tähän saumaan. Noh, onneksi se on ohi.

Lauantaina sain balsaa ja olen siitä väkertänyt nukkisjuttuja. :)

Käytiin myös katsomassa Tali-Ihantala, kun lopulta suostuin miehen inttoon, menin sitten köhimään ja röhkimään mukaan.. Sali oli taas täynnä, onneksi varattiin tällä kertaa ajoissa paikat.
Leffa ei todellakaan ollut yhtä hyvä kuin Lindmannin edellinen, Etulinjan edessä (framon främsta linjen), joka todella oli Hyvä.
Näyttelijävalinnat oli jostain revitty, en ymmärrä mitä mm. Jasper Pääkkönen, Pete Lattu (koko entisen Salkkareiden väenkö ne oli sinne aikonut pestata?!), Pirkka-Pekka Petelius ja Tarmo Ruubel... Voi Sylvi. Muljauttelin silmiäni leffan edetessä, huh huh. En voi sanoa, että olen kyseisten näyttelijöiden suurin fani ja on olemassa tiettyjä rooleja, joihin nämä henkilöt eivät sovi. Hyvä sentään ettei jotain gaad dääm Aake Kallialaa tai Samuli Edelmania (oksennusyökyökyök!!!!)... Tsiisös.
Sain myös ennen leffaa teet ja mokkakakkua kahvilassa, jossa emme olleet ennen käyneet, Golden Café se taisi olla nimeltään. Kummallinen hautajaismusiikki siellä soi koko ajan. Ja aina välillä myyjä painoi käyntiin jonkun katosta roikkuvan tontun tiskin luona, joka heilui ja lauloi joululaulua... No, kakku oli hyvää. :D

Eilen käytiin Raumalla, oli sinne pakko mennä kun ei kerran jouluna päästy ja isänpäiväkin myöhästyi, ei oikein voinut jättää menemättä. Olivat ihan hyvässä kuosissa siellä, tarjosivat joulusapuskatkin, tosin meni hiukan maku syömisestä, kun juomalasit oli suorastaan ruskeat... Eläköön isän tiskaustaito... Siis herraisä, ei sitä lasia voinut edes koskea. Yritettiin sitten hiukan hörppiä niin ettei koskettu laseihin... Mukit on samaa luokkaa, onneksi ne on tumman väriset niin ei näe muuta kuin yläreunojen likapinttymät. Pitää vain etsiä se puhtain kohta ja juoda siitä...... Öh. Pitää mennä joskus sinne vissiin tiskaamaan.
Saatiin sieltä ihan kivat tuliaiset kyllä, kanelipullaa, pipareita, torttuja, piirakkaa ja kolme rasiaa suklaata sekä minä kurkkupastilleja ja omena-päärynäjugurttia ja sukkikset.
Otin mukaan vanhat talvikenkänikin, joissa on paksut pohjat. Kai niitä jossain voi käyttää.

Ja tänään on jo Uuden Vuoden aatto! Mies on ostanut muutaman raketin ja jonkun nätin pullon, että saadaan korkata kun vuosi vaihtuu. Pitäisi vain hakea jostain kertakäyttölaseja.

Ja lunta sataa!! <3 Maassa on jo ihan kiva pikukerros ja puutkin on lumiset. Kunpa nyt vain pysyisi hetken aikaa.

Hesan haastattelu siirtyi nuhan takia, näillä näkymin menen sinne keskiviikkona, tarkkaa aikaa ei vielä ole päätetty.

Nyt on pakko mennä niiskuttelemaan, mutta eiköhän tässä jo kuulumisia ollut...

1122814.jpg

EDIT: Uusi pohja uuden vuoden kunniaksi. :)