Kokonainen kuukausi kohta mennyt ihan huomaamatta. Kurssillakin on tullut oltua nyt se 4 viikkoa. Huih. Vaikea tajuta mihin aika on mennyt. No, kursseiluun ja kipeilyyn, aika tasan.

Nyt on jo marraskuun loppu ja ollaan plussa-asteissa ja vettä satelee.. olo on kuin olisi muuttanut Englantiin. Ei ole kyllä talvinen, saati jouluinen olo! Vaikea tajuta että kohta on linnanjuhlat ja jouluaattokin!

Aamut on olleet aika tympeitä, mulla kengät vetää viimeisiään ja voitte kuvitella miten ihanaa on kulkea rikkinäisillä kengillä sateessa... Kotoa bussiin ja bussista kurssipaikkaan, kengät on likomärät ja oikein lotisee, ole siinä sitten koko päivä märillä kengillä ja sukilla... Olenkin taas pari päivää yskinyt enemmän, perhana, ei ihme tällaisilla keleillä. Kaikenmaailman pöpöt oikein juhlii. Pakkasta! Tänne! Nyt!

Huh. Tässä ei pahemmin ole ehtinyt edes kuvailemaan tai mitään muutakaan. Saati jaksanut.
Ja nyt pitäisi kiireellä alkaa haeskelemaan työssäoppimispaikkaa, onneksi on sentään muutama paikka jo mielessä.
Ensi viikolla ehkä pääsen suorittamaan työturvallisuuskortin, kun edellinen meni sivusuun, osittain omasta viasta johtuen.. Hygieniapassin koitan päästä suorittamaan sitten sitä seuraavalla viikolla.


Ote lukkarista.

Atk-ajokorttiakin päätin nyt sitten kuitenkin alkaa kokeilemaan, katsotaan mihin rahkeet riittää. Luulen että A -korttia en saa, kun en hallitse kovin hyvin näitä virussuojauksia tai mitään kummallisia ohjauspaneelijuttuja tai semmoisia. Mutta jos @ -kortti tulisi, niin olisi sekin jotain. Lisäksi saa sitten vielä todistukset muista mahdollisista suoritetuista osioista, jos joskus haluaa kokeilla uudelleen sitä A -korttia. Meikäläisen taloudella tulee nämäkin kortit jo tekemään lovea, mutta erittäin paljon halvempia nämä on kurssilla suorittaa kuin ilman.. Huh huijaa niitä oikeita hintoja!


Koulusta lainaan saatu opus ajokorttia varten. Tsaijai, tämä on vain word 2007:lle ja meillä on 2010.... aijaijai!

Itsensätuntemista niin työn kuin siviilielämän puitteissa ollaan mietitty, nämä on näitä perusjuttuja joka saakutin kurssilla :D Ei siinä, kaippa niistä hyötyä on, keksii ehkä jotain uutta kehuttavaa itsestään CV:hen, mutta tuntuu vain niin tyhmältä nämä kaikki testit.. Millainen olet ihmisenä/oppijana/työntekijänä.....


Tässä oli pakko jotain huonoja ja hyviä puolia kokeilla keksiä, muutama miinus tuonne saisi ainakin tulla lisää... :D Huomatkaa piitkä miinus optimistisuuden kohdalla :D


Oli pakko yksi aurinkoinen päivä (joskus silloin muinoin kun noita oli) bussia odotellessa kuvata nämä tossut, mahtoi jotakuta harmittaa kun oli kengät jääneet pysäkille. Varmaan liikuntakengät tms. laskettu kiviaidalle odottelun ajaksi ja siihen olivat jääneet. Seuraavana päivänä olivat hävinneet, kuka lie napannut.

Seuraavaksi muutama räpsy matkalta kurssipaikka-kauppatori.


Tämmöisen on joku taitava vääntänyt.


Tuo vanha pieni talonen kiehtoo kovasti! Katsokaa nyt miten suloinen se on ja miten hassusti se on tuolla isojen uudempien talojen välissä ja alla.. Kiinnostaisi tietää, että onko tuolla sisällä vanhan näköistä vain tuossa pienessä osassa, vai jatkuuko tuo talo tuonne sisällepäin tuollaisena vanhana ja siihen on vain päälle rakennettu uudempaa.. Vai onko siellä vanhempaa sisällä ollenkaan.


Kauppatorin laidalla on tällainen pitkänmaillinen rakennus, en tiedä mikä tämä on, mutta taksit ovat tuossa aina tienposkessa kytiksellä. Onkohan tuolla jonkinlainen taksiasema tms? Tätä rakennusta on koitettu piristää näillä maalauksilla, mutta valitettavasti nekään eivät peitä sitä ihanaa urean hajua, joka yleensä tämän talon liepellä leijuu.. Onkohan siellä ihan vessoja, vai lorotteleeko väki siihen muuten vain... hmm... kysymyksiä kysymyksiä.. :D

Sokos Wiklundille on tullut näyteikkunoihin joulusomisteet, todella suloiset! Kannattaa käydä vilkaisemassa! Otin niistä tänään pari huonoa kuvaa, mutta kannattaa siis käydä vilkaisemassa itse jos seutuvilla pyörii..


Siellä on tällainen luonnon helmassa -teema. Maassa on kaikkea mitä metsässä maasta löytyy ja sitten on tietysti niitä eläimiä. Tässä on oravia pyörivällä alustalla, suloinen luonnossa nähtynä.


Sitten on peuroja ja kettu tuolla takana. Sekin pyöri ympäri ja on lutuinen!


Tämä kuva on jotenkin mieleen, en tiedä miksi...


Kahhokaa nyt tuota ketun ilmettä! Suloinen :)

Nyt nostan persiini ylös tuolilta ja menen imuroimaan.. Sitä tämä kämppä kyllä vaatiikin.. Imuri on ollut mökillä ja täällä ei ole imuroitu aikakausiin.. :D

Huomenna on edessä lauantaiaamusta huolimatta aikainen herätys, mennään auttamaan tuttavaa muutossa. Huh. No, hyvää harjoitusta, sillä saattaa olla muutto meilläkin edessä... ehkä.. mutta siitä lisää seuraavalla kerralla ;D