Kävin vähän "humputtelemassa", kirpparilla tosin.
Vanhukset lähetti 40e ja koska sain myös postista palkkalapun, jossa luki että saan maanantaina vielä 16e palkkaa, niin uskalsin ostaa jotain itsellekin, vaikka nyt heti meni 20e opintotuen takaisin maksuun ja sitten palkasta ja hiukan ylimääräisestä maksan sitten kännykkälaskun. Jej! Helpottaa varmaan miestäkin kun se aina huolehtii tuosta takaisinmaksusta ja muutenkin nykyään joutuu makselemaan miun laskuja. Mutta nyt on nuo hoidettuna ja takaisinmaksuakin on jäljellä enää 62,09e!! Loisto homma!

Mutta niistä humputuksista:

1900844.jpg
Paita, 3e. Koko on jotain 42 vai mitä oli, H&M kokoa, katselin että onko muka oikeasti niin iso koko (JA TÄLLÄ LAUSEELLA TARKOITAN, ETTÄ PAITA EI NÄYTTÄNYT EDES 42 KOKOISELTA, EN SIIS TARKOITTANUT ETTÄ PAITA OLISI MINUSTA NÄYTTÄNYT LIIAN ISOLTA MINULLE), mutta otin kuitenkin. No, kokeilin kotona ja onhan se aika nafti. Siis aikalailla. Mutta olen tässä pikkuhiljaa kypsytellyt ajatusta mässystä luopumisesta, kun ei oikein mikään enää todella maistu hyvältä, olen syönyt niinpaljon mässyä etten enää viitsi. Pakottava tarve vaan tarttisi jollain konstilla saada aisoihin.. Mulla olisi ainakin kolmisen paitaa, jotka on jo oikeasti liian pieniä ja kaikki paidat tietty näyttäisi paremmilta jos saisin kiloja pois.. Housuja on parikolme kappaletta myös odottamassa laihtumista, yksi suloinen vakosamettiliivi myös, kaikki hameeni, kaikki takkini... Uh. Mutta se niistä. Seuraava osto ei kokoa katso.. :D

1900843.jpg
Ihana punainen laukku! <3 3e. Sisällä musta kangas, pieni vetuketjullinen lokero plus toinen pikkulokero ja tietysti se koko muu laukun tila ja laukun takapuolella on vielä yksi lokero. Pieniä mustia kohtia takana, ei haittaa mitään. Saa ehkä jopa poiskin kun putsaa. Olin ihan että mulle nyt äkkiä ja tarrasin kiinni ennen kuin joku muu tulisi riipimään sitä... :D No, nyt se on turvassa. :)

Näin tänään. Ihan ok olo nyt, pientä uutta itselle, lasku maksettu, toisen maksu on taattu... :)

Kivaa. :)