... päivä vaikutti menevän hongille, oli ihan kamala olo, masentunut ja apea, haluton ja suorastaan itketti. Onneksi sitten sain piristyspostia :) Siitä lisää nukkekotiblogissa.
Mutta sen johdosta sain kerättyä itseni ja jopa kävin suihkussa ja söin, en ollut syönyt koko päivänä mitään, vaikka itseasiassa nälätti.
Olen puuhastellut about koko päivän nukkiksen parissa, tämä päivä on mennyt loppujen lopuksi todella nopeasti.
Kävin sentään hiukan ulkonakin, kaupassa ja kirppiksellä. Olen ottanut tavaksi "kiertää" toista kautta kotiin, en tiedä onko se pidempi vai lyhyempi reitti, mutta ainakin mukavampi, menee tuosta puiston ohitse.
En tiedä olenko mainostanut, mutta tässä ihan meidän "sivupihalla" on iso puistoalue, johtuu varmaan osittain siitä että sen toisella puolen on vanhainkoti.. Mutta se on todella ihana paikka, paljon ruohikkoa, isoja länttejä, joissa kelpaa heitellä frisbeetä (kokeiltu :)), pelata sulkista tai vaikka maata ja ottaa aurinkoa (nähty).. Paljon penkkejä ja kivoja istutuksia ja vähän luonnonaluettakin seassa. Nyt sitä jopa hiukan laajennettiin ja tehtiin mukava puistikko tuonne kauemmas, sinne tulee isojen puiden lomaan penkkejä ja valotolppia.. Näin olen käsittänyt siitä mitä olen nähnyt.
Eikä tarvitse muuten pelätä koirankakkoja tai roskiakaan.. Roskiksia on joka puolella ja koirienomistajia ajateltu ainakin kahdella automaatilla josta saa ottaa kakkapusseja. Loistavaa!
Yksi osio on ainoastaan vähän vaarallinen, pieni penkki- ja pöytäryhmä puiston kulmassa, siellä tapaavat välillä puliukot kesällä juoda kaljaa ja siellä saattaa olla sitten tupakantumppeja ja lasinsiruja. Mutta muuten kyllä niin viihtyisä alue!
Eikä sitä häiritse ollenkaan se, että tästä menee päivittäin moneen kertaan yli lentokoneita, vaikka menevätkin välillä niin läheltä, että tuntuu että erottaa jopa lastiluukkujen reunat! Itseasiassa taisin tänään jopa erottaakin, kun eräs kone kaarsi todella läheltä. Tästä on siis ilmatietä todella lyhyt matka Turun lentokentälle.

Mies tulee huomenaamulla kotiin! :) On juuri laivalla seilaamassa kotia kohti.  Asiasta kolmanteen.. :D
344829.jpg

Huomenna lähden vähän kaupungille seilaamaan, ihan ajan kuluksi. Sitten varmaan poikkean myös koululla juttelemassa opolle joistain jutuista.

Mietityttää, mitäköhän se mies on nyt sitten pitänyt tuosta reissustaan? Toisaalta tuntuu että on pitänyt ja toisaalta.. Hmm. Pitää yrittää kaivaa esille jotain.

Nyt menen vielä puuhaamaan jotain ja sitten sänkyyn tekemään ristikkoa. :)
311105.jpg

 

PS. Nyt kilahti herne klyyvariin! Siis minun blogiini on eksytty hakusanoilla "9 vuotiaille porno sivu" !!! Siis jumantsuikero, en halua edes tietää, mitä noilla sanoilla on haluttu löytää, mutta ei sitä täältä ainakaan tulla ikinä löytämään! Skiisös.
Tämän se aiheuttaa kun blogissa mainitsee sivuitse omasta aikuisen ihmisen seksielämästä.