On vähän niin kuin taas vilu. Menen kohta peiton alle lämmittelemään.

Vanhukset on vissiin juonut taas kolmessa päivässä useamman satasen... Kysyin olisiko heillä ollut antaa lääkkeisiin hieman, eikä kuulemma ole. Ymmärrän että nyt meni enemmän kun maksoivat vuokran ja äidin laseista puolet, mutta silti olisi pitänyt jäädä n. 700 käteen. Hmh? No jaa.

Inhottava ilma ulkona, tuollaista vettä ripsii enemmän ja vähemmän koko ajan. Maa on liukas. Oikein viluttava keli, sellainen että palelee lopun päivää, kun on kerran ollut ulkona. Kävin perhesuunniteluneuvolassa uusimassa e-pillerireseptiä, onneksi vain hoitajalla. Ensi vuonna sitten ihan lääkärillä. Ei muuten olisi uskonut neuvolaksi ulkoapäin... On keskellä sellaista "slummia", missä on enimmäkseen jotain autokorjaamon tapaisia. Huh. Ihan siisti silti sisältä.
Hoitaja esitti taas kaikki normit kysymykset, koska, milloin, miten ja kenen kanssa. :D Plus kaikki vanhempien taudit. Ekaa kertaa olin tuolla. Olin ihan hoona kun soitin terveyskeskukseen ja ohjasivat tuonne soittamaan. Kyllä ennen sielläkin onnistui tuo... No, ihan sama kai.
Mitattiin verenpainekin, oli alkuun vähän koholla, jotain 137 kai, mutta mitattiin sitten vielä kaksi kertaa uudelleen ja matalin oli 132... Kävelin kyllä sinne, mutta ehdin hiukan aikaa jo levätäkin... Ja jännitän aina noita vimpaimia jostain syystä. Koholla taitaa silti olla. No, kelläpä ei olisi tällaisessa tilanteessa? Olen ihmetellyt kun ei aiemmin ole ollut. No, kauanhan se kestikin. Kohta meikä sitten vissiin saa popsia jo verenpainelääkkeitäkin :D
No, toiv. en.

Kävin kirppikselläkin ja löysin nätin violetin topin eurolla, pitää vielä kokeilla että sopiiko päälle.
Ensi lauantaina on hirviporukan peijaiset taas ja sinne ajattelin löytää nätin topin. Muuten laitan sen uuden hameen, sen mustan jossa on valkoisella perhosen yms. kuvia. Ja mustat sukkikset ja topin (jonkun ainakin, jos en tuota) ja mustan neuletakkini. Koruilla sitten väriä. Näin olen suunnitellut, katsellaan toteutuuko.

Mutta nyt käyn kokeilemassa sitä toppia ja sitten painun kirjan kanssa peiton alle.

PS. Toivokaa ettei mies tule kipeäksi, sillä oli aamusella hiukan lämpöä ja nyt se mokoma lähti vielä kauristaimikälie -jahtiin...
Mie olen nyt jo ihan sekaisin kun mies on ollut viisi päivää putkeen kotona. Uh. :D

1006107.jpg PS. paska homma, mutta tehtävä: pakko laihduttaa hiukan, takki kinnaa rumasti. Yök.