*big grin*

1804184.jpg

Juu, elikkäs vähän lisätietoa asiasta, aiemmin oli se huoltokatko vuodatuksessa niin en ehtinyt kuin vain pikimmiltään hehkuttaa :)
Siis, tosiaan, eilen laitoin postille hakemuksen ja aamulla puoli kymmenen soi puhelin ja haastatteluaika sovittiin. Nopeaa toimintaa. (myös minulta, pikasuihku yms) Puoli kaksitoista olin paikanpäällä Naantalissa, jossa on postin lajittelukeskus (ai on vai?) ja siellä sitten pienimuotoinen informaatiovaihdos puolin ja toisin ja minulla onkin nyt sitten alustavasti tulossa viikon, kahden harjoittelutyösopimus, lajittelusta! :) Aiempi työntekijä jää sairaslomalle, joten siihen paikalle sitten vissiin. Toivottavasti lähtee sujumaan! Ainakaan ei pääse kyllästymään pitkän työpäivän aikana, nimittäin tunteja on päivässä 4 !
Miinus työajassa on se, että se alkaa 06.00 aamulla................ :D Ja minähän tunnetusti tosiaan olenkin aamuihminen olen olen... Mutta no jaa, siinä voi ottaa päivällä nokoset jos väsyttää. Pitää oppia myös menemään ajoissa nukkumaan (mitseon?)..
Mies lupasi että voi heittää minut töihin aina päivävuorossa (katsotaan nyt) ja yövuoron aikaan menen bussilla. Bussi mokoma vaan jää jonkun 1,5 kilsaa liian kauas, eli joudun reippailemaan per päivä 3 kilsaa! Huiks! Hyvää se tekee.
Mii is hiukka eksited! :)
Maanantaina hommiin!!