Pitää kai tunnustaa ihan julkisesti, että jonkinmoinen masennuskausi on todellakin menossa. Mikään ei suuremmin huvita eikä aamuisin kiinnosta nousta ylös. Olen ollut äärimmäisen typerä ja idioottimainen, mutta tänään sain sellaisen fiiliksen, että ehkä ne asiat annetaan minulle anteeksi, toivon niin kovasti! Hävettää ja kiukuttaa kun pitää olla näin pirun tyhmä ihminen! Anteeksi!

Työssäoppimista on jäljellä 12 päivää, eikä kiinnostaisi aamuisin nousta ylös ja koko päivän vain odotan koska kello tulee neljä että pääsen pois. :( Ei sen työssäolon kai niin kuuluisi mennä? Miksei voi tykätä, kun on kerran ihan kiva paikka, ainakin on sellaista tavaraa ympärillä mistä meikäläisen harakkana luulisi tykkäävän! Inhottavaa :(

Kävin isänpäivänä Raumalla, voi hyvänen aika että siellä oli taas paskaista. Siis kotona. Huomasin miettiväni heti että voi perse, kengän pohjat likastuu. Siis enhän minä ole siellä ilman kenkiä aikoihin ollut, mutta tsiisös, sukat olisi jäänyt sinne pysyvästi kiinni lattiaan jos olisin niillä astellut. Nytkin sai irrotella kenkiä joka askeleella.. Yöh. Lisäksi siellä oli aivan TOLKUTTOMASTI pikkukärpäsiä, totta kai kun on ihan saastaista! Ne olivat kuorruttaneet koko keittiön. Ja sitten minun oli pakko juoda isänpäiväkahvit likaisesta kupista ja syödä kakkupala (valmiskakku) likaisesta lautasesta ja likaiselta lusikalta, siis aterinteline ja aterimet olivat varmaan yksi pikkukärpästen pesistä... Hyi hemmetti! Enkä kehdannut kieltäytyä kun.. no.. ja sitten vielä isä oli pitkästä aikaa niin sooseissa, että oikein hoipparoi kävellessään. Nice.. Mutta vielä kivempaa oli maanantaina huomata, että great, mahatauti! Siinä sitten taas saikkaria keskiviikkoon asti, kiitti iskä, elämä miten typerä tilanne, sori iskä en voi syödä luonasi mitään kun saan ruokamyrkytyksen..... Ei ihme, voi saasta.  Keittiön pöydällä oli ruisleipäpussi, josta juuri ja juuri erotin kaksi senttiä ruisleipää, loput oli hometta..

Elämä on ihanaa.

Piristykseksi kävin sentään viime viikon keskiviikkoiltana (kiitos ettei mahatauti ollut järkyn paha ja pitkään kestävä) Turussa VPK-talolla Dressing Mimian muotinäytöksessä: DM Goes Rocklesque! Destheahan oli siellä yksi suunnittelijoista ja yksi suosikeistani, ihan ilman kaveriuttakin :D
Aivan upea häppeninki, loistavat puitteet, Miss Divet juontamassa ja esiintymässä, tanssiesityksiä ja akrobatiaa, naisklovni sekä boylesque Sir Willy Waterlily, jonka show oli hauska sekä paljastava :D Kuten muuten myös Britta-klownin joka heittäytyi myös burleskin lumoihin... Lisäksi paikalla oli Ofelia-market.
Suunnittelijat olivat suunnitelleet upeita asuja, en voinut kuin vain ihailla! Vau! Ostin tuonne liput jo ajoissa ja jopa istumapaikan, mutta en sitten saanutkaan sellaista, vaan jouduin parvelta kuikkimaan, onneksi sieltä näki silmin hyvin, kameralla vain en saanut tallennettua montaakaan hyvää kuvaa, vaikka yli 200 niitä räpsin. Milloin oli tärähtänyt, milloin liikaa tai liian vähän zoomia. Harmi. Laitan kuitenkin jossain vaiheessa illasta kuvaa tänne, sekä yhdestä ostoksestani (arvatkaa mikä aihe :D).

No, nyt kai pitäisi alkaa odottelemaan miestä kotiin mökiltä, siellä se on jahkannut elukoita koko viikonlopun.

Talvikin on tullut, pitkään on jo lumi ollut maassa.. Puihin se ei vielä ole kunnolla jäänyt. Sitä odotellessa.. :)

Ensimmäinen liukastuminenkin on jo suoritettu, muksahtelin oikein hyvin tuossa muutama päivä sitten... :D Onneksi ei sattunut.


Tässä muuten vielä kuva parista huopapöllöhahmosta jotka nappasin joku aika sitten Presentosta. En tiedä mitä näillä teen, mutta entäs sitten? :D


Ja tämän kirjan tilasin eilen Bookplussasta, maksoi vain alle 10 eikä postikuluja. Saas nähdä osaanko lukea enklantia ollenkaan varsinkaan kun oletan että tuossa on jonkin verran outoakin sanastoa. No, onneksi on sanakirjat!

Mutta nyt siis, eikö se mies vieläkään ole kotona? :D