Elikkä jos joku tunnistaa niin EI tarvitse tulla kehumaan minua upeasta äänestäni, tiedän että minulla on sellainen, SIKSIpä juuri kailotinkin tänään..... :D Notta taksomykket kuitenkin.

Elikkä miulla oli siivouspäivä. Putsasin ja siivosin (tämä kuuluu lausua "läähätän ja läkähdyn" -tahtiin, musiikkiaiheessa kun tavallaan ollaan...) ympäri kämppää ja tuuletin pitämällä ikkunoita auki. Ja imuroin tietenkin, mutta tällä kertaa musiikin voimin.. Eli nappasin verkkarien taskuun  soittimen ja eikun napit korville, musiikki täysille ja imuri päälle! Eli tästä siis tuo ensimmäisen kappaleen ilmoitus. Mie saatoin "laulaa" hieman kovaäänisesti.... En voi kuin hekotella veemäisesti ajatellessani yläkertalaisten kuunnelleen möykkääni.. Mie olen pirullinen ihminen, olen kuin olenkin.
Notta jos asut samassa rapussa tai kävelit ikkunoidemme ohi, niin nytpä tiedät kuka rääkkäsi kissaa.

Vinkkin kaikille jotka vihaavat liikuntaa, mutta tarvitsevat sitä: imuroi musiikin tahdissa laulaen kovaan ääneen. Toimii! Ja lauluksi kannattaa valita jotain jonka laulajalla on ilmiömäinen kyky laulaa kovaa ja korkealta. Kuten esimerkiksi oma valintani Poets of the Fall. Toki mukaan eksyi myös KUBB muutamalla biisillä sekä So Called Plan, Pet Shop Boys ynnä muita, mutta nimenomaan juurikin tuo Potf on kyllä oikein kunnonkohottaja. Kyllä siinä tulee harjoiteltua myös hapensaantia, joka on myös tärkeä juttu sekä laulaessa että liikkuessa.

Tämän session jälkeen pesin vielä vessankin, sen sentään suoritin ilman aarioita, sillä siinä olisi kyllä kärsinyt jo useampikin naapuri pelkän yläkerran sijaan... XD

Ja nyt on koti puhdas. Tähän asti on päivä ollut ihan kohtalaisen mukava, vaikka tuo epäonnen päivä tänään onkin. Epäilen kyllä että illalla saatan vielä todeta epäonnenpäivän toimivuuden, koska mies on ilmoittanut menevänsä illalla "poikien kanssa ulos". No ei siinä mitään, mutta kun nuo toiset pojat ovat ottiatuota vapaita miehiä ja kieltämättä varsin kohtalaisen näköisiä, niin pelkään tuon poikien illan muuttuvan "tyrkky-" (naiset sinkoavat jalkoihin) tai "metsästysillaksi" (miehet sinkoavat naisten jalkoihin). Enkä usko että nuo toiset paljon miettivät miun miestäni siinä vaiheessa, kun naisia alkaa pyöriä ympärillä. Siinä enää mietitä mitään kaverin uskollisuutta naistaan kohtaan, vaan aletaan tyrkyttää jos jonkinmoista misukkaa eteen. Ja koska muut miehet ovat vapaita, niin tottakai joku luulee että miunkin mies on vapaa (SENKIN SOKEAT LEPAKOT; SILLÄ ON SORMUS SORMESSA!) ja alkaa pyöriää ympärillä.. Murr.
216891.jpgMY man, MY sofa, MY house!

Mutta olen päättänyt, että jos mies lähtee iloittelemaan, niin mie saan sitten iloitella kanssa täällä yksinäni ja haluan jotain hyvää syötävää itselleni (mies saa maksaa) ja katselen sitten telkkaria tai jotain leffaa ja (yritän) unohdan koko boys nightin.

Nyt nautin puhtaasta kodista (mistä hitosta ne kaikki roskat aina ryömii sen jälkeen kun olen laittanut imurin takaisin kaappiin?!) ja juon teetä.

218576.jpg I`m feeling little w(b)itchy tonight?