Tilailin huuto.netistä koruja ensimmäisen palkkani kunniaksi, hintaa paketille tuli 2,60e :)

1316076.jpg

Ihania kolmiokorviksia ja nuo tähtikorvikset on namuja! Ja yhdet tuollaiset itämaistyyliset myös. Muuten onkin aika... öö.. retroa? Kuva hiukan vääristää värejä, nuo pinkit ei ole ihan tuon sävyiset ja nuo tummat "luumut" on hieman vaaleammat luonnossa. Tänään olikin juuri nuo "luumut" korvissa. Luulen että täytyy vaihtaa noihin paremmat koukut tms, sillä nuo on muovia ja aika heppoisen oloiset. Osassahan on tuollaiset metalliset jo valmiina.

Tämä viikko on ollut tosi hyvä töissä, siis ainakin minusta. Tietty pomot toivoo jotain kahtakymmentä kauppaa päivässä (not ikinä tällä lehdellä, sen on jo muutkin onnettomat myyjät todenneet) mutta ite olen tyytyväinen kun huonoin päivä oli tällä viikolla 5 kauppaa ja paras 9. Viime viikolla kun oli kolme neljän kaupan päivääkin. Ei varmaan sitä 8000 pistettä saa tähän kuuhun että saisi sadan euron bonuksen, kun on vähemmän päiviä kuussa, mutta ihan kivasti silti. :)
Ja eilen sain kaupoista hyviä ja hyödyllisä palkintoja, hammastahnaa, talouspaperia ja miehelle Hyvää Makumaasta pikkupussin :) Itselle olen saanut mm. suklaapatukoita ja pikkuisia sipsipusseja. Suklaalevy on vielä saamatta, ne kun menee aina ihan heti, jostain syystä... ;D

227945.jpg