Kirjoitus aloitettu lauantai-iltana ja keskeytetty kun mies tuli kotiin..
Jos sitä taas jotain naputtelis.
Viime lauantaina kävivät siskoni miehensä ja tyttärensä kanssa kahveella. Minä tosiaan olin yksin kotona kun mies oli mökillä ja vähän hassua tavallaan että olin yksin kestitsemässä ja "viihdyttämässä" vieraita. Olisi ehkä ollut siskon miehen mielestä parempi jos mieskin olisi ollut kotona, ettei olisi tarvinnut paeta keittiöstä olkkariin telkkua tuijottamaan kun naiset puhui sisustamisesta ja ötökkäkammoistaan..... :D

Mitään kummallista ei ole muuten viikon aikana tapahtunut, viikon suurin uutinen oli että sain kutsun työkkärin kurssin haastatteluun ensi torstaiksi! Piristävä juttu sekin! Hiukan erilainen kurssi ainakin eri alojen tutustumismahdollisuuksien perusteella.. ja se tietäisi hiukan rahaa!

Raha-asioista puheen ollen, kävin tänään hakemassa apteekista noita mun "pöpilääkkeitäni", nyt kun lääkkeiden hinnat on tullut alas kuin lehmän häntä, niin mullakin on tuo kuukauden eli 30 lääkkeen paketti maksanut jonkun aikaa jo hiukan alle 3e. Eli 1kk alle 3e. No, tänään sitten apteekissa farmaseutti kriiseili kun voi voi heillä ei ole tuota sinun valmistajan lääkettä, että otatko toisen valmistajan lääkkeen vai tuletko viikolla uudestaan. No minä sitten sanoin että on niitä lääkevalmistajia ennenkin vaihdettu, että eipä siinä mitään. No sitten olikin niin, että Orionin lääkettä olikin vain 98 lääkkeen rasioissa. Minä sitten vähän jo miettimään että mikä hinta, mutta farmaseutti selitti jotain jostain kahdeksasta eurosta mistä lähtee sitten se pari euroa pois tms. No, koska isä oli laittanut minulle lääkkeisiin hieman runsaammin rahaa niin uskaltauduin ottamaan tuon paketin, kun ajattelin että no jos se on n. 6e PER kuukausi, niin on siihen rahaa vielä..
Mutta osoittautuikin, että tuo koko 98 lääkkeen paketti maksoi 5,85e!!!! Siis kolme kuukautta ja yli alle 6 euron!! Sillä rahalla olisin entisiä lääkkeitä saanut vain kaksi kuukautta eli 60 lääkettä! Eli 38 lääkettä sain nyt melkein kuin ilmaiseksi!! Ärh, miksei mulle ole ennen tuollaista pakettia tarjottu tai miksen ole älynnyt kysyä... Orionia on ennenkin ollut mutta tosiaan vaan kuukauden satsina.. Olen aina ottanut kuukauden kerrallaan, ehkä joskus kaksi, joten oletuksena on aina farmaseuteillakin kysyä että "tuo 30 paketti taasko?" Kysyisivät että miten olis yksi kuukausi ilmatteeksi kun otat kaksi... :D Mutta nytpä tiedän!

Kelit on olleet vähän mitä sattuu tällä viikolla, joten kamalasti ei ole tullut kuvattuakaan, mutta muutaman kuvan olen näppäissyt:


Kurrella on pitänyt kiirettä, sen näkee joka päivä vähintään pari kertaa vilistävän jossain päin :D Tämä leikkikenttä on noin 100m meidän talon takana..


Leikkikentän ja meidän talon välissä on pikkuinen lammikko jossa muksut käy loiskuttelemassa ja koirat kanssa, ja lammikon vieressä kasvaa pari ihanaa puuta, eli nuo ylläolevat.

Pelästyin jo tuossa keskiviikkona, että apua, eivät kai ole kaataneet näitä mun lempipuita, kun näin alueen vain osittain ja se oli niin paljas, ilmenikin että olivat tosiaan karsineet näitä puita, heivanneet ison ruusupensaan veks, ja kaataneet useita pienempiä puita yms. Aikovat siihen tehdä jonkilaisen senioripuiston nyt syksyn ja kevään aikana. Ihan mielenkiintoista.

Jatkan kirjoitusta nyt maanantaina.
Mies tosiaan tuli lauantaina kotiin, poikkeuksellisesti.. Olin jo aiemmin saanut häneltä soiton mökiltä, että hänen isänsä on Tyksissä.. en silloin ihan tajunnut että kuinka vakava juttu on, mutta nyt se on selvinnyt.. En nyt tarkemmin ala kertomaan kaikkea, mutta kyseessä on todella vakava juttu, eikä tiedetä onko apesta enää palaamaan tähän elämään. Jos on, niin ei tiedetä mitä mahdollisia aivovaurioita hän on saanut, tai onko muuten vain muuttunut. Ei noista koskaan palaa samanlaisena kuin ennen. Mies on aikalailla rikki ja huolissaan vastuusta jota nyt joutuu kantamaan ja mahdollisesti niistä vastuista, joita joutuu kantamaan jos käy huonoin mahdollinen juttu... Koetan olla lohtuna, kun kuitenkin tiedän miltä tuo tuntuu, kun äidin olen menettänyt. Itselleni tosin ei tullut siitä kannettavaksi juuri mitään vastuita, toisin kuin miehelle kävisi.
Mutta nyt ei tosiaan tiedetä yhtään mitä tapahtuu, appi on ollut lauantaista asti tajuttomana, hieman on ehkä kohentunut tila, mutta sekään ei lupaa mitään. Pian ollaan taas ehkä hieman viisaampia, kun lääkärin kierros on tältä aamulta selvä..

Ei oikein olla osattu olla normaalisti, tai mitenkäs tässä nyt olisikaan..

Kirjoittelen lisää kuulumisia sitten joskus kun tästä jotain tiedetään ja jos nyt tulee yleensä mitään muuta kerrottavaa. Ehkä sitten viimeistään torstaina kurssihaastattelusta..