Olen odotellut että olisin kotona ihan yksin ja rauhassa ja pääsisin kirjoittelemaan, mutta nyt kun olen yksin kotona, ei huvitakaan yhtään kirjoitella. Höh. Tapahtunut on kaikenlaista mistä voisi kirjoitella, ja kuviakin on tosiaan kertynyt muutama.

Mies lähti tänään mökille ja on siellä kaiketi maanantaihin asti. Ihana rauha. :D Varsinkin kun mies oli tuossa viikon verran kotosalla saikkarilla. Huh.

Mutta jos nyt lätkäisisin tähän pari tämän päivän kauppareissulla napsimaani kuvaa.. Alkoi sataa juuri passelisti iltapäivällä kun olin saanut vaatteet päälle ja kengät jalkaan.. Odottelin varmaan tunnin sateen loppumista.. Satoi muuten aika kivasti.


Ennen sateen alkua taivaalla liikkui järjettömän isoja pilviä. Tämä oli niin iso, että ihan huippasi. Varmaan en ole nähnyt ikinä isompaa. Tai ainakaan korkeampaa. Kyseessä on alasinpilvi, näitä voi bongailla taivaalta aina ennen sateen tuloa. Kuva on muuten otettu keittiön ikkunan läpi.


Ärsyttää miten on vaikeaa ottaa sellaista sadepisarakuvaa kuin haluaisin. Aina niistä puuttuu se jokin. Noh, ehkä joskus tärppää.

Hetki sitten lopettelin uuden rannekorun tekoa, kävin Tiimarissa viikolla palkitsemassa itseni kun uskalsin käydä gynegologilla. Siitäkin aiheesta voisi kirjoittaa enemmän joskus.


Oli tullut uusia helmiä, ensin katsoin noita kukkasellisia ihan pyöreinä helminä, mutta nuo voittivat lopulta. Joustava "lanka" oli loppunut varastosta, joten jouduin kokeilemaan ensi kertaa tuollaista kiinnitysmenetelmää. Ei se ihan täydellinen ole, pitää fiksailla vaikka huomenna lisää, nyt ei jaksa. Onnistuin jo telomaan kaksi kynttä tätä tehdessä. En ole renkaiden yms. ystävä :D Mutta suloinen koru joka tapauksessa, ainakin minusta :)

Tämä pelaa nyt vielä hetken naamakirjan koukuttavia pelejä ihan omassa ylhäisessä rauhassaan ja menee sitten sänkyyn lukemaan ja ristikoimaan vaikka kuinka myöhäiseen asti :)