Jaa, kai sitä tässä taas on jotain tapahtunut, mutta ei vissiin mitään niin kummallista että sen jaksaisi muistaa.. Ainakaan ilman valkokuvatodisteita...

Viime pe-la olin miehen mukana mökillä ja lauantaina aamulla/aamupäivällä kettujahdissa mukana. Kettuja ei saatu, pari supia kyllä. Niitä en tosin edes nähnyt. Eivät tainneet olla niin "arvokkaita" että olisi jaksettu minua pyytää katsomaan :D Joutsenia näkyi ensin 4, sitten 2 ja lopulta semmoinen arviolta +- 50 yksilön parvi. Joukossa aikuisia ja nuoria harmaapukuisia. Oli muuten näky! Olivat harmikseni niin kaukana, että kameran kanssa ei oikein saanut hyvää kuvaa, vaikka silmän kanssa näki hyvin. Miksi kamera ei toimi kuin silmä?

Mökillä olin suoraan sanottuna kauhuissani, se on ollut jo pitkään täynnä kärpäsiä ja sellaisia inhottavia vihreitä lentiäisiä, hyi saakeli.. Nyt ne kaikki kömpivät jostain esiin ja lentävät siellä pisin poikin ja kuolevat sitten ihan minne sattuu. Liioittelematta mökin lattia oli aivan täynnä niitä, samoin kaikki muut paikat. Voi että olin aivan paniikissa siellä, itkinkin jo kauhuani. En vain voi sille mitään että olen ötökkäkammoinen. Kärpäset on ihan ok, kun niitä on muutama ja ne on ELOSSA eikä kidu pisin lattioita, siellä ne kuolinkamppaili vaikka kuinka kauan jokainen, pyörivät vain lattialla selällään ympyrää ennen kuin kuolivat kuka minnekin... Minä ensimmäiseksi kun menin mökille imuroin koko paikan, sohvan tyynyjen välit ja sängyn ja kaikki ja tunti sen jälkeen ne raadot olivat taas vallanneet paikan. Niitä oli sadoittain ja koko ajan niitä tunki jostain lisää!! Enää en kyllä mene sinne, en tasan varmaan, ennen kuin tämä ötökkähomma on ohi.. Jos tästä tuollaista tulee niin en kyllä pysty kertakaikkiaan olemaan siellä. :( Yöllä kesti todella pitkään ennen kuin sain nukuttua ja nukuin paikalleni jähmettyneenä kun mietin varmaan unissanikin etten halua liiskata mitään ötökkää. Mies ei moisesta välittänyt, siellä se käveli niitten raatojen päällä vaikka sanoin että koittaisi katsoa.. Hyi hitto sentäs että oli kamalaa. Surkea sanoa, mutta niin vain oli.

Onneksi tosiaan la aamu ja päivä meni siellä metsällä ja sitten teimme pihalla puutöitä ja illalla minun oli tarkoitus tulla kotiin, mutta mieskin päätti lähteä, joten reissu ei ollut pitkä..

Huh. Jos vaikka laittaisin muutaman metsällä nappaamani kuvan tähän, että taas unohdan tuon kammottavan ötökkäkammon...

Tuo metsälläolokokemus oli sinänsä hieno, että siellä tosiaan piti olla hiljaa ja niinpä kuului kuinka luonto piti kaikenlaista meteliä ja koirien haukku kaikui vähän joka puolelta (onhan nyt myös hirvenmetsästysaika) ja muutaman kerran joku onnekas saikin ilmeisesti hirven tai jotain muuta tähtäimeensä, kun paukahteli.

Muuten ei olekaan juuri mitään erikoista tapahtunut, pitkälti on aika mennyt selkäkivun ja jalkoihin säteilevän säryn kanssa.. Nyt onneksi alkaa jo helpottaa.

Kerran olen sentään päässyt kirppiksellekin ja voi pojat siellä olisi helposti mennyt rahaa ainakin satanen, niin paljon siellä oli erilaisia norsujuttuja sekä muutama pöllöesine, joista yksi jäi nyt sinne, sillä rajoitin ostoni kahteen esineeseen, joista toinen maksoi 7 euroa, joka on minusta jo aika kallis kirpputoriesineen hinnaksi, mutta kun se vaan on niin ihana, eikö :


Eli kivipöllö, käsin maalattu 7e ja pöllömagneetti 1e. Jälkeen jäi valkoinen pöllöpatsas 5e, saattaahan se olla että sen haen vielä... :D


Mutta siis tämä on ihana, niin söpö! Ja nuo haahtuvat ihan on oikeasti sen oloisia, että on pakko koskettaa että onko ne oikeita.. Pöllö jatkuu myös maalattuna takapuolelle.

Ensi viikolla olisi keskiviikkona Dressing Mimian Rocklesque -muotinäytös kaikkine tanssiryhmineen ja sirkusihmisineen. Ofelia -market myös ilmeisesti samalla. Odotan mielenkiinnolla, lippu on jo ollut ostettuna pitkän aikaa :D Ainoa ongelma enää on, että sinne kai pitäisi pukeutua johonkin coctail -asuun tms. mutta eihän mulla semmosia ole :D No, farkuissa vaan ja joku kimalteleva paita niin saa luvan kelvata. Ehkä laitan jopa korkeakorkoiset kengät! :D

Mutta nyt vaikka suihkuun.... :D

Ja niin, huomenna Raumalle.