Siivosin tämän päivän. Imuroin, pyyhin pölyt ihan "kunnolla" pesuaineen ja rätin kanssa sen sijaan että olisin imurin suuttimella käynyt läpi. Pesin lattiat ja koko vessan. Pyykit on hurisseet koneessa. Rottalaisten kämppä on putsattu ja pesty. Vielä pitäisi pikkupyykätä. Kaupassa kävin äsken ja tsiisös miten meni rahaa, hiukan yli 40€ taas, vaikka jäi ostamatta vielä mitä. Huomenna kyllä mennään sitten miehen kanssa kauppaan, jos se haluaa jotain muuta ruokaa. Painoi ihan todella hirveästi molemmat kassit, veikkaisin varmaan n. 5 kiloa molempiin. Käsivarret poikki.

Miehellä on ollut tänään huono päivä. :( Töissä oli mennyt aamulla kaikki vikaan ja rakas appiukko TAAS KERRAN haukkui miehen.. Eihän siitä edellisestä kerrasta jo olekaan kuin päivä väliä... Yritin lohduttaa ja sanoa, että kun viina vie, niin ei siinä auta mikään. Ei ne ihmiset vaan tajua mitä ne tekee itselleen saati muille. Kun on itsellä niin vitun paska olo, niin pitää haukkua sitten kaikki muut. Ja siitä tietty tulee paha olo ja kierre valmis. Pitää vaan lakata välittämästä. Ei se vaan ole helppoa. Minä olen pikkuhiljaa siihen oppimassa, takapakkejakin tulee, mutta kuitenkin.
Eilenkin päivällä mennessäni ostoksille soitin äidille ja juteltiinkin mukavia koko keskustelu. Oli ihan selvän oloinen. Illalla, juuri kun olin saanut tuon edellisen postaukseni valmiiksi ja hehkuttanut täydellisen ihana päivää, äiti soitti tuhannen tuiterissa ja sökelsi minulle että käske miehen soittaa poliisi kun isä on ihan hullu ja huutaa. Hetkisen ripaus huolestumista, mutta se siitä. En jaksanut välittää. En miettinyt koko juttua ollenkaan. Toisaalta mieleen tuli tänään, että mitäpäs jos oikeasti olisi ollut hätä ja siellä se äiti nyt olisi kanttuvei. Kummiskin syyttäisin itseäni. Mutta ihan turhaan, tiedän. Äiti osaa olla niin vittumainen ja nykyään se on vaan se kärttyinen ämmä.
Notta silläviisiin se vanhempi sukupolvi kohtelee nuorempaansa.. Erityisesti näyttää olevan kovasti asioita vialla vanhempi- lapsi -suhteessa. *ironinen ilme*
Saa nähdä millä mielellä se mies on loppuillan. Minäkin meinasin alkaa kollottamaan kun se antoi tulla ulos pahaa oloa puhelimessa. Nyt tiedän miltä siitä aina tuntuu kun minulla on paha olo ja päästän sen ulos. :( Pitää vaan koittaa olla pusuttavainen vaimoke. :)

Piti leipoa sellainen kuivakakku, mutta samperi kun pääsin sinne kauppaan vasta nyt äskettäin, kun miehen siskojen äiti kävi tuomassa miehelle lahjan tässä ehtoosta. Ja nyt huomasin, että ei ole korppujauhoja eikä sellaista leipää, että voisi itse tehdä.. No huomenna ostan. Ja leivonkin jonkun oikein namikakun. Hmm. Omenapiirakan voisi kyllä tekaista nyt illalla... Hmm..
Miehen äiti tulee kuulemma käymään kahvilla, ehtisiköhän siihen mennessä... Joo.. Pitää aloittaa nyt heti!

280262.jpg Tämä on appiukolle.

290697.jpg Ja tämä on mies suloisena lahjojen kimpussa.. Piti ottaa niistä kuvat, ai niin..
Toinen oli pehmeä paketti, yöasu, Wagnerin kuva ja hyvä teksti kuumasta kinkusta :D
Toinen oli kirja joka kertoo Normandian maihinnoususta.