Kirjoitin kommentin Laura K:n elämä -blogiin, ja minun oli pakko kopioida se myös tänne, sillä siinä oli jotain.. Tavoitin jonkin ajatuksen tai olin ainakin lähellä sitä.
Ehkäpä saan jatketuksi tästä joskus.

Tässä kommentti:
"Äiti-lapsi suhde (samoin kuin isä-lapsisuhde) on niin tärkeä asia ihmisen elämässä.. Miten ihmiset voivat kerta toisensa jälkeen tehdä niin hirveitä virheitä kasvatuksessa, miten he voivat ajatella tekevänsä mitä tekevät lastensa parhaaksi? Olemmeko me kaikki mielenvikaisia? Pitäisi jotenkin ottaa jokaisesta ihmisestä selvää, miten he tulisivat kohtelemaan tulevaa lastaan. Pitäisi olla jokin koe tai laite, joka selvittää.. Säästyttäisiin niin paljolta pahalta. Puhumattakaan hei rahan säästöstä. Valtiolle tulisi halvaksi estää huonoja ihmisiä saamasta lapsia. Tuntuu hirveältä muuten sanoa, että joku on huono ihminen eikä saisi saada lapsia, mutta niin se kyllä on, jotkut vain eivät saisi saada lapsia.
Ihmisen pää on niin typerä, äitinikin on varmasti ihan varma siitä, että on tehnyt kaikkensa vuokseni ja lapsuuteni on ollut silkkaa auvoa. *pudistelee päätään hämillisenä* "