Vapun aatto sujui miehellä töissä ja minulla rattopoikani kanssa jäätelöä (minttusuklaa, nam nam) syödessä ja jääkiekkoa katsellessa sekä nettikaverin kanssa (häipyi mokoma vappua pakoon venäjälle :D) tekstiviesteillessä.

Itse vapunpäivä taas oli ihan ok, käytiin kaupassa ABC:llä... :D Kun ei sitten aattoiltana se luonannut..
Sitten kuultiinkin ikäviä, miehen äidin autoon oli murtauduttu. Inhottavaa. Ihan silkkaa ilkivaltaa; ikkuna säpäleinä ja lasinsiruja sekä autossa että ulkopuolella ja konepellin alta oli viety pari johtoa. Lisäksi pyyhkijän varsi oli rikottu (siis ei pyyhkijää nyt toisella puolella ollenkaan). Ihan typerää. Kuulemma naapurin huomion mukaan oli kaksi huppupäistä tyyppiä iltakymmenen aikaan aattona siellä auton luona ollut.. Ja naapurin ansiosta älyttiin katsoa konepellin allekin, muuten oltais huomattu johtojen puuttuminen vasta kun autoa oltaisiin seuraavan kerran yritetty liikkeelle saada.. Ei ois lähteny. *irw*
No, onneksi mies tarttui toimeen ja lähti nyt aamusella hakemaan uutta ikkunaa autoon ja niitä johtoja ja on nyt parhaillaan asentamassa niitä paikoilleen. Auto kun on sellainen aika vanha, 80 -luvun alkupuoliskon tekoa, on helppo ja suht halpa korjata ihan itsekin. Eli juuri helppo kohde myös jollekin aloittelevalle murtautujalle/autonpöllijälle. Kun ei ole hälytintä, niin voi sählätä siinä hiukan kauemmin. Mutta tästä reissusta ne ei kyllä kostuneet mitään, jotkut kympin arvoiset johdot vain. Nekin on varmaan viskattu jonnekin puskaan.
Oli siellä parkkipaikalla pari muutakin autoa lasit säpäleinä ja yhdestä oltiin sitten vissiin saatu mukaan jotain enemmänkin, kun oli ihan purettu.
Ei tästä kovin suurta rahallista vahinkoa syntynyt ja ehkä juuri senkin takia tämä on vain tällainen ärsyttävä turhanpäiväiseltä tuntuva ilkiteko.

Tänäpenäs pitäisi orientoitua ehtoommalla Turkusen puolelle, toivon vain ettei nyt alkaisi sataa... Ja miehelläkin työtä.. Ei olisi kivaa.

Mietin tässä että uskaltaisiko sitä esittää miehelle ajatuksen halvasta (19e) parturireissusta, että saisi pari senttiä posi tukasta, se kun alkaa menettää muotoaan eikä sitä oikein saa enää "puffimmaksi".. Roikkuu vain. Kahellaan mitä se tuumii. Ja haluan kokeilla kyllä jotain vahaliuskoja tai vastaavia.. Vaikka aiemmin sain Veetistä niitä reaktioita... Mutta en jaksa tuota höyläämistä, argh!

Vessaremontti on edelleen loppusilausta vailla valmis.. Appiukko sai jonkun inspiksen ja äityi ehdottamaan "parannusta" maalaukseen ja kokeiltiin sitä ja se näyttää kamalalta.
526957.jpg Katsotaan mitä sille tehdään vai jääkö tuollaiseksi.. *huoh*
Ja uusi vessamatto ei mätsää siniseen seinämaaliin, argh! :D Miun hieno disainvessa-ajatukseni menee nyt ihan mönkään... :D Mutta ne pari taulua sinne aion kyllä panna miehen laittamaan, kun on ihan just ja passelit, mieskin mietti niin.

Eniveis, painun jonnekin muualle. :)

557642.jpg Nyt löytyi selitys tällekin... :D