Victoria Beckham nyt aina reväyttää mutta nämä lateksi/pvcwhateverkammotukset on jo aikalailla hirvittävällä tavalla makeet.... :D

1951812.jpg

1951813.jpg

Joo,o. Aikamoiset popot. Kuvat on sitten Iltalehdestä.
Mutta onpa nainen laiha, tsiis. Semmonen 5-10 kiloo vois ainakin täältä suunnalta lähteä ihan vapaasti tuonne.

Meillä on muuttohommat nyt "käynnissä", käytiin tsekkaamassa sitä kämppää tuossa yks ehtoo, ei se nyt niin paha ollut kun ois voinu aatella... Keittiössä on tosimakeet lattiat, muovimattoa jostain kuuskytluvulta, pitää ottaa siitä kuva ennen kun se revitään pois. Keittiöön on kaiketi tilattu jo uudet keittiönkaappien ovet, keittiön lattiaan tulee uusi muovimatto ja muualle kämppään laminaatti. Ja kaikki pinnat maalataan tms.
Homma menee nyt niin että appi/pappa maksaa osan remppaa ja me osa. Maksetaan sitten hetki normivuokraa korvaukseksi. Ei tarvi ottaa niin isoa lainaa. Veskipytyn mies just soitti ostaneensa :D Jej!!! Siellä on muuten koko vessa kaakelia, lattiasta kattoon. O_o. No.. Ja ammetta ei ole. Vitsit se vessa näyttää niin isolta ilman sitä. Nyt saadaan se aikoinaan Ikeasta ostettu hylly laitettua vessaan kun pesukoneen saa kauemmas. Jej! Mutta suihku täytyy myös uusia, se on nyt semmonen katosta tuleva.. Ei käy mulle, mun korvat vaatii sen että saan sen suihkun käteen ja voin varoa ettei vesi mene korviin. Eikä se nykyinen ole kovin nättikään.
Mutta on siellä kyllä niin laitettu omia viritelmiä että... Siis entinen asukas... Johtoja pisin poikin... Ja parvekkeella kaksi itse laitettua pistorasiaa, mitäs muuta kuin sitä kameraa varten. Ja parvekkeen se on melkeen pilannut... Laittanut peltijuttuja ja jotain ihme peilitasoja (pervoa). Porannut sinne parvekkeen metallitankoon reikiä, oikivakiva mitkä jäljet jää kun ne tasot poistetaan... Ei oo meinaan kyllä luvallistakaan sellainen porailu eikä ne pistorasiatkaan varmaan. Muutamia eirlaisuuksiakin siellä on, keittiössä ikkunataso on aika ruma (maalaus) ja olkkarissa sellaista ei olekaan, harmi. Ja vaatehuoneessa on kivasti yksi hyllystö lisää, jej! Nyt on miehellekin sitten oma hylly ja minä saan laittaa paremmin kaikki pyyhkeet sun muut. Mutta joo, nyt on tulossa Tiia hakemaan shoppailemaan (mun kohdalla varmaan ikkunashoppailua), pitää mennä :)