Eilen kokeilin vatsalihasliikkeitä, no jäi siihen, ettei ollut kunnon alustaa ja selkä ei mulla kestä paljasta lattiaa. No tein 20 sellaista "nytkytysvatsista". Lisäksi kokeilin huvikseni vedenkeittimen kiehuessa kyykkyjä :D 10 jaksoin, juuri ja juuri. Pitää jatkaa harjoituksia! Ja käsipainot pitää kaivaa laatikosta.

Tänään tein sitten n. 3 kilometrin lenkin, 38 minuuttia, about, meni.

Lauantaina aamulla söin vielä 12 palaa suklaata (ennen housuostoksia), joten tämä päivä on ollut ensimmäinen kokonaan ilman oltu. Ja sain heitettyä sen puolikkaan sipsipussin pois! Hurraa!

Mies toi eilen kaksi purkkia (isoa) jogurttia, sekä punajuurisalaattia (kevyttä :D) ja kurkkua. Että semmosta herkkua, nam!

Tosin, juuri housuostosten jälkeen se mennä päräytti heselle ja osti itselleen namiaterian :D Heh. No, en ole niin kiinni missään sellaisissa, joten niistä ei niin kovaa haittaa olisi, kuin esmes jos miehellä olisi suklaalevy tai sipsipussi olkkarin pöydällä. Sama juttu onneksi myös hedelmäkarkkien suhteen, niistä en niin perusta, eli mies saa syödä rauhassa, minä otan yleensä korkeintaan kolme karkkia per pussi.

Huomenna teen jotain kunnon ruokaa, mieli tekee lasagnea. Ei varmaan mitään ns. laihdutusruokaa, mutta ruokaa ainakin. Ja sen seuraksi ostan tomaatteja! On tehnyt tänään kauheasti mieli lasagnea tomaatinsiivujen kera.... :D

Kiitoksia kommentoijille, muuten! :)

Ja kiitos Kiloklubi -vinkistä, sinne on nyt tänään täytelty syömisiä ja liikkumisia. :)

Nyt kohta sänkyyn tutimaan...