Olo on hiukan hömelöinen. Tämä päivä meni vähän lentäen, johtuen siitä että noustiinkin vasta yhden maissa... :D
Oltiin lauantaina aika myöhäiseen liikenteessä, tultiin kotiin joskus yhden aikaan. Tai meille se on myöhää, muille se on vasta alkuiltaa.. :D
Ehdittiin kummiskin nähdä esim. polttariporukka, jossa oli "naiskonstaapeli", jolta sai sakot, 2 euroa, jos oli käyttäytynyt huonosti. Kummallista kyllä, vaikka miehen työkaveri maksoi sekä oman sakkonsa, että toisen työkaverin sakon, hän sai myös pampusta takapuoleen...... XD Kaikenlaista.
Minäkin join jokun drinkin/snpasin/whateverin, joka maistui suklaakonvehdilta jossa oli alkoholia. Sellaisessa 4 cl:n lasissa oli pohjalla tilkka jotain (ilmeisesti) 22% alkoholia ja päällä kahvia, (kaakaota?) ja kermaa. Oli pakko juoda kun tarjottiin, etten ihan nyrpyltä olisi vaikuttanut. Minähän en juuri juo, se siideripullo voi kestää vaikka viikon, jos avaan. Tosin se lonkeropullo meni perjantaina, mutta lauantaina uusi pullo tökki jo niin, että tuolla se on vieläkin parin hörpyn jälkeen.... :D Ei oo miusta alkomaholistiksi, ei. Voi voi.

Tänään, jahka herättiin, käytiin sukuloimassa hiukan ja tultiin kotio jotain kuudelta, heti sapuskaa pöytään, kun alkoi olla jo lievästi höppänä olo, kun viimeksi syötiin "aamupala" ja sen jälkeen vain kahvia.

Nyt mie taidan mennä herättämään miehen torkuilta (Se aikoo katsoa Salatut kansiot) ja varmaan menen itse tilalle... Huomenna menen sinne Tarjoustaloon uudelleen ja puoli kahden maissa on oltava TYKSillä, kuulokokeessa ja kahdelta on leikkauksen jälkitarkastus.

612607.jpg

PS. Telkku -sivuilla on  Axen mainos, hirveää pornoa se! Ihan törkeää, voi elämä. Telkkarista tulevat Axen mainokset juuri kestää, vaikka nekin on välillä vähän mauttomia, mutta tuo "musavideo" on ihan hirveä. Ugh.