Ohopsansaa, tässä on taas pari tuntia vierähtänyt koneella ihan tuosta vain. On se kumma... Ja munhan piti esmes pestä pyykkiä?

Mies on ollut koko viikon kotosalla kun on tuota nuhaa pukannut. Arvattavasti aika saamaton viikko ollut, paitsi että pari raivaria olen kyllä saanut :D Kypsyy pinna kun tahtoo omaa rauhaa välillä. Onneksi perjantaina mies oli jo pirteämpänä liesussa asioita hoitamassa melkein koko päivän ja tänäänkin oli aamusella ostoksilla (ai millä rahalla) ja nyt on sitten työkavereiden kanssa saunailtaa.

Tässä välissä iltapäivällä käytiin katsastamassa siskon pojan lukaali, muutti pari viikkoa sitten turkkusseen koulun perässä ja onhan se tädin nyt pakko päästä näkemään mimmosessa paikassa sitä asutaan. Kivan oloinen alue ja kiva kämppä, ei voi muuta sanoa. Ja paikan mukavuutta lisäsi jotenkin arvattavasti siskonpojan kaksi kovin suloista kissaa..... ;D Toinen olis melkein mahtunut taskuun... Maltoin mieleni :D

Ei muuten mitään uutta, muutama työpaikka haussa, vielä ei mitään tuloksia aiheesta.

Jottei ihan kuvaton ja lyhykäinen postaus tulisi, niin laitanpa kuvaa kukkasesta jonka mies toi ystävänpäivän jälkeen.. Heh, edellinen kukka tuli tässä joskus tammikuussa ja sitten ystävänpäivänä ei mittään ja sitten jälkeen taas kukka. Arkiromantiikka parempi kuin pakotettu valenttiiniromantiikka? No on se. Yllättävämpää ainakin :)


Tämä on varmaan kyllä ollut valenttiinikukka, kun sydänkin on ja koko kukka oli vielä valkopunaisessa paperikassissa.

Taustalla muuten keskellä keittiön pöytää mökin telkkari :D Käytiin siellä tuossa jokin aika sitten ja kiva ylläri oli että lämmitin olikin posahtanut ja paikka oli aivan jäässä... Kahvinkeittimeen oli jäänyt vettä ja likavesiämpäri oli jäässä (joku kröhm unohtanut tyhjentää sen)... Hyvä ettei ollut ämpäri hajonnut ja lämpimämmän kelin tultua kaikki likavesi ollut pisin mökkiä.. Otettiin sieltä sitten telkkari mukaan ettei ainakaan jäädy :D Ja jotenkin kummasti se etsiytyi tuosta keittiön pöydältä miehen käyttöön tietokoneen näytöksi.... Kummallista... Tästä seuraa ihan varmaan se mitä ei tarttis seurata, että mies tottuu tuohon giganttiseen näyttöön ja haluaa ostaa mökille uuden telkun. Huoh. :D

Jeps, mutta jospa sitä oikeasti menis laittamaan sen pesukoneen pyörimään? Ja latois noi tiskit tonne toiseen koneeseen? Vai ottaisko vaan rennosti ja söis herkkuja, kun se mieskin siellä saunaillassa saa pitsaa ja juotavaa? Mää kans!