Mihin se kevät katosi? Mihin?! Koko viikko on melkein tuullut oikein myräkällä, eilen kuulemma sateli jossain päin lunta ja tänään täälläkin, sen tuulen seurana, tietty.


Meillä näytti tunti sitten tältä.. :( Tätä ennen kadut oli jo näkyvissä (asfaltti!!). Äsken oli aurinkoista, nyt meni taas pilveen ja kas, sataahan siellä lunta nytkin. Ärrin. Pakkastakin taitaa olla. Hymph.

Hehee, koska kuva-arvoitukseni led -nauha on herättänyt mietintää tuolla isäntä -osiolla, niin vielä tarkentava kuva siitä millaisella rullalla se nauha on. Siitä on siis jo käytetty jonkin verran, kokonaisuudessaan sitä oli 5m.

Kynä mittakaavana. Nuin. :D

Onneksi kylmää ilmaa vastaan on lämmittäjiä, erityisesti tällä hetkellä lämmittää ajatus - 3 kilosta jotka on tällä viikolla lähteneet!! Tai siis, se mitä muistan viimeksi mittarissa olleen, on vähentynyt tuolla luvulla.
Lisäksi sain tänään aamusella puhelinsoiton, jossa minut kutsuttiin haastatteluun ensi keskiviikkona!!

"Citywork Oy etsii aktiivisia ja eteenpäin pyrkiviä henkilöitä koulutettaviksi ammattitaitoisiksi kaupan moniosaajiksi K-kauppiaiden työvoimatarpeisiin.
Koulutuksessa huomioidaan erityisesti K- kauppiaan kannalta tärkeitä osaamisalueita kuten asiakaspalvelu, kassa-, veikkaus-, palvelutiski- sekä erillispisteet, tuotteiden esillepano ja hyllyttäminen. Koulutukseen sisältyvät myös hävikki- ja turvallisuusosiot sekä hygieniapassin ja ikärajapassin suorittaminen.
Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Citywork Oy, Turun aikuiskoulutuskeskus ja Turun TE-toimisto.
Citywork Oy tekee kurssin hyväksytysti suorittaneiden ja muutoin tehtävään sopivien henkilöiden kanssa kirjallisen työsopimuksen välittömästi kurssin jälkeen. Tehtävä sopimus käsittää 30-40 työtuntia viikossa ja työehtosopimuksena on kaupanalan TES."

Kuulostaa aika hyvältä, toivottavasti pääsen.. Valitettavasti mukaan otetaan vain 8 henkilöä... Uiks!
Ja jos tuosta ei jostain syystä työtä saa, niin ainakin on hyvä koulutus: k-kassa, veikkaus, passit.... :)


Ihan ok fiilis :)