Jestas että täällä uudessa kämpässä vetää olkkarin tuuletusluukusta! Huh kun on vilu. Pitää laittaa pojille yöksi viltti päälle, jäätyvät muuten.
Saa tulla talkkari katsomaan tuota, ei täällä viihdy kyllä jos tuo puskee pakkasta sisään...

Mies menikin tänään vielä yötöihin, huomenna pekkanen. Muutto on vielä kesken, huomenna pitää olla kello kolmeen mennessä valmis, silloin muuttaa uusi asukas tuonne "meille".

En kyllä tiedä mihin kaikki saadaan ahdettua, keittiön pöytä ja tuolitkin...
Meillä kun ei nyt periaatteessa ole keittiötä kuukauteen. Se on remppaäijän tavaroiden säilytyspaikka ja siellä on tosiaan lattia laittamatta ja kaapit ja astianpesukone tulee joskus 3 viikon päästä. Yhyy.

Oli kyllä aamulla NIIN kaaosta... Täällä oli remppaäijä, sähköäijä ja kaksi putkimiestä, appi, minä ja mies. Huh huijaa :D Makkarinkin lattia valmistui vasta tänään, mutta onneksi, nyt saatiin sänky sinne.

Huomenna tosiaan vielä ronttaamista, pitää siivota vanhaa kämppää ja täällä on vielä järjestelemistä ja ikkunan pieliä pitää pestä, samoin kuin ikkunat. Verhot pitää ripustaa. 

Lupasin tälle naiselle joka muuttaa meidän entiseen kämppään, että mennään auttamaan häntä alakerran varaston kanssa. Me pidetään nyt kamat entisessä kopissamme ja tämä uusi asukas siirtää vain omasta kopistaan kamansa viereiseen koppiin, eli siihen joka periaatteessa olisi nyt meidän. Mutta siellä kopissa on näitä hihhulin jotain vanhoja kamoja ja kuulemma hiekkaa ja ties mitä, niin käydään sieltä huitasemassa niitä hiekkoja pois. Ja ne kamat saa varmaan heittää tuonne lavalle joka on viereisessä talossa jossa on ulkoremppaa.... 

Juu, että puuhaa riittää.

Ollaan mietitty, että olisi paljon helpompaa muuttaa kauemmas, nyt kamoja rontataan ns. pidempi matka kerralla, mikä on raskasta (kuin että ne veisi autoon) ja tämä remppa tosiaan sotkee kaiken eikä asiaa auta että miehellä on tämä yövuoro. Kun ei saanut vaihdettua vuoroja. Muutoin oltaisiin varmaan painettu yhdeksään asti molemmat kamojen kanssa, nyt miehen piti nukkua pari tuntia enne töihin menoa. 
Mie laahasin mitä sain tuolta yksinäni ja miehen äidin avustuksella, mutta esim. koulupöytä, yöpöydät, keittiön kalusteet on vielä tuolla. Ja laatikoita.

Kyllä täällä on vissiin ollut aikamoista menoa, tuo naapuri kertoili että on nyt ollut niin rauhallista kun hihhulit muutti pois. Kuulemma alkoivat vasta joskus yhdentoista aikaan illalla vasta elää ja yleensä riidellä. Poliisejakin käynyt. Sitä varten ne siis täällä partioi, on niitä tuossa mennyt, juu. Ja muutakin ilmeni. Ei ihme että kämppäkin oli mitä oli (ja on hiukan yhä).

Mutta mutta. Kai tämä tästä. Ja kun täällä on muut jutut rempattu niin saadaan olla hetki kai rauhassa, sitten kun keittiön kaapit ja tasot tulee, niin menee taas hetki räjähdyksessä kun lattia laitetaan samalla yms. Mutta sitten se on ohi.

Ei mun suunnitelmat vessan laitosta oikein onnistu nytkään, jos ei oma mies söhlää niin sitten joku muu...  Remppaäijä on laittanut oskarin oksan (semmoinen johon pyyhkeet tulee) justiinsa siihen mihin olisin halunnut tuon puisen hyllyn... Mutta katsotaan jos sen saa vielä johonkin...

Mulla pomppii nyt aiheet ihan miten sattuu :D Mutta olen niin "vauhdissa" ajatusten kanssa, vaikka kroppa onkin väsynyt.

Laittelen joskus kuvia sitten täältä kunhan vähän tästä hommat tasaantuu.. Vaihdettiin hiukan olkkarin järjestystäkin, ihan kiva taas vaihteeksi... Missäköhän täällä jossain muuten yleensäkin on meidän kamera? :D

Mutta nyt laittelen poitsuille iltsipalan ja vetäsen oikoseksi tohon sohvalle ja katson tuleeko töllöstä mitään...