Niin tosiaan, päiväntasaajalle ollaan vissiin siirrytty. Tai siltä ainakin tuntui kaupungilla... Nyt kun on tottunut siihen että on sateiset kelit ja olen pitänyt päällä neuletakkia tai ohutta takkia, niin tänään laittaessani neuletakin päälle olin tikahtua... Siisös mikä helle. Vaikkei edes helleluvuissa varmaan ollakaan. Tukkakin oli ihan märkä :D Mutta oma vika, kun taas en muista että pyöräillessä ei ole kuuma, kun tuuli puhaltaa mukavasti, mutta ans olla kun laskeudut pyörän selästä... Se hiki, se hiki! :D Tyhmä ei opi.

Mies oli aamulla äitinsä kanssa sitä autoa katsomassa, otti kuvia kännykällä ja minäkin näin ne tuossa aiemmin. Voi autoraasua. Mutta miksi ihmeessä ne tyypit ei olleet ottaneet renkaita pois ja myyneet? Siis eihän ne pitään huippumerkkiä olleet, mutta sekä kesä- että talvirenkaat ihan hyvät ja kaikki poltettu. Höh?
Nyt ovat vakuutusyhtiössä käymässä (ei poltetut renkaat vaan mies ja äitinsä).

Mies tuumi että kameran johto on rikki (ai jaa?! :D) ja miettii nyt kortinlukijan ostamista, siis sellaisen joka lukee tuon kameran muistikortin. Ihan sama minulle, mutta mulla alkaa olla hätä kun en saa kuviani koneelle! Kun on joka päivä tottunut jotain melkein kuvaamaan, niin tää on ihan hirveetä :D

758982.jpg Tää nyt ei liity mihinkään kirjoittamaani, mutta tää on vaan niin hauska.