Enpä ole viime aikoina hirveästi kirjoitellut.. Vai olenko? Tuntuu että asiaa olisi ehkä juuri ja juuri yhteen postaukseen, vaikka monta päivää on kulunut.

Olenhan minä mm. vieraillut ensimmäistä kertaa Turun Keskiaikamarkkinoilla ja ampunut miehen Beretalla. On riiidelty ja naurettu. Katsottu Uinu uinu lemmikkini 2, jota mies kauhusi niin että pisti minut sytyttämään valot, tosin loppua kohden mieskin alkoi nauraa, sen verran meni komediaksi.

Työkkärin vaatima DHL:län työtodistus saapui heti seuraavana päivänä kun olin lähettänyt A-servicen ukolle mailia. Vau. Mediapulju EI EDELLEENKÄÄN ole saanut mitään aikaiseksi. Pyydän huomenna jos mies jaksaisi vapaapäivänään (ma ja ti yövuoro, ke vapaa ja to ja pe yövuoro) lähteä sinne, niin jututtaisin äijää.

Laittelin tänäänkin hakemuksia s-postilla ja postitse, Lidliin haetaan Raisioon ja Turkuun kassoja, ja Ikea haluaa kassamyyjiä. MINÄMINÄ! Paljonkohan alea työntekijät siellä saa...... :D

Hirmusti ei ole ollut rahaa, ollaan kitkuuteltu tässä, laskujalaskuja... Kävin muuten Kelassakin pyytämässä tämän kuun opintotuen takaisinmaksuun armoa. Saas nährä mitä sanovat päättäjät.

Nappasin tänään uteliaisuuttani (ja koska naamani on kirkunut apuaapuaulkonäkökrapula! viimeisen iät ja ajat) kasvonaamion kaupasta! Halpaa (olikos 1,85e), ja ainakin juuri nyt tuntuu, että tehokasta. Huokoseni ovat puhtaat!! Hallelujaa, ne kuiskivat.

1713922.jpg
Töhnä on ihanan tuoksuista, namisuklaata, ja sitä on pussukassa paljon! Luulin ennen aloitusta että jaahas, taas näitä minipusseja mistä ei riitä kuin toiseen naamanpuoliskoon, mutta tästähän saa varmasti kahden ihmisen töhnät. Tuossa pussi ja ylijäämiä, siellä on sisällä vieläkin vaikka kerrostin naamani ajatuksella "no johan on ihme jossei ala toimia tällä määrällä"...

Seuraavaa kuvaa ei suositella ollenkaan yhtään kenellekään, mutta hahaa, olen julma, ilkeä ja paha:

1713924.jpg

Hah, minulla oli toinenkin versio, jossa olin tuon kartan edessä niin ettei reunoja näkynyt ja minulla oli tuima ilme, tyyliin, here I come, I will hunt you down! :D En kuitenkaan viitsinyt laittaa sitä.

Kuvassa näkyy että töhnää tosiaan on reilusti. Suosittelen kiinnitämään hiukset, josset halua kuivia kökkäreitä naaman vierelle roikkumaan....

Hitto toi on kamala kuva :D Pervo. Tsiisös. XD Olkoon. Armoa. :D

Olen nyt parina päivänä tutustunut Facebookkiin ja olen löytänyt pari tuttua. Mieskin liittyi sinne, joten on paree pitää sitä silmällä. Mokoma perkele lisää minkä kerkeää kavereikseen hehkeitä vosuja. Näin ne eilen illalla ja aamuyöstä kun mies tuli töistä niin puheltiin jotain ja puhe sitten kääntyi naamakirjaan (miehen toimesta) ja mie sitten "vaivihkaa" utelin, että sie olet sinne lisäillyt paljon kavereita... Siihen mies yllättyneenä(!!!!!) että näetkö sä munkin kaverit? Joo,o. NÄEN. Perkele. Mokoma luuli salaa saavansa siellä huuhailla. Mie pidän kyllä silmällä. Argh.
Tosin ne on kyllä vaan kavereita ja ihan eri tyylisiä kuin mies, eli ei mitään sellaista pelkoa pitänisi oleman. Tuskin ne vosuset katsoisi miestä sillä silmällä. Vaikka mistä sen tietää, naiset voi olla vaikka kuinka rumien äijien kanssa, mutta äijät ei rumien muijien kanssa... (ja taas mies osoittaa tämänkin väitteen todeksi olemalla se ainoa poikkeus) Ei sillä siis että mies olisi ruma, vaan se vaan ei ole tyypillinen nykyaikainen jätkä. Ei sliipattu eikä pidä merkkivaatteita eikä käy salilla eikä juuri ryyppää ja sillä on "tylsiä" harrastuksia ja välillä se pukeutuu kuin nelikymppinen ukko. Mutta... :D
Onneksi siellä saa laittaa olevansa kihloissa sen ja sen kanssa, jos toinenkin puolisko on kirjoilla bookissa. Me ollaan nyt sitten siellä avoimesti yhdessä :D Nottas tiedätte kaikki..............

Olen parin päivän aikana addiktoitunut täysin pelikaniin (eli siis topkaniin, eli se pelimesta jota kolmonen mainostaa), pelaan siellä mahjonkia ja Rainbow Rescueta ja Chuzzlea ja Midas Mineria ja Pyramidia ja GoGo21 ja ja ja... :D Ihan pakko saada pelata!

1095557.jpg