Haukotus. Väsyttää.

Kävin tänään yhdessä Sparissa työpaikkaa kysymässä, huomenna uudelleen, kun ei ehtinyt kauppias juttelemaan eikä miulla ollut mukana hakemusta kirjallisena.
Lähetin myös neljään muuhun paikkaan hakemukset netitse.
Paluu arkeen on tapahtunut.

Piti kertoa pari mielessä ollutta juttua, mutta väsyttää niin, että laitan vaan kuvia matkamuistoista :D
(jos joku on missannut, tässä postauksessa on matkakuvia)

604076.jpg
Vähän huonohko kuva, mutta helmikorvikset on Riikan kauppahalleilta, maksoivat vain 1,5 latia. Riipus on Bauskasta, linnan edessä oli rihkamamyyjä, myi myös meripihkaa yms, mutta jotenkin tuo pallura viehätti minua :) Pitää hommata siihen kunnon hopeinen ketju, tuo musta on hiukan huono ja lyhyt. Maksoi 1 latin, jos oikein muistan... Latviassa 1 lati oli 1,5 euroa ja liettuassa oli jotakuinkin 1 liti 0,80 euroa, tai jotain. Ei oikein jäänyt mieleen nuo rahat, kun itse ei tarvinnut maksaa mitään :D Eniveis, halpaa oli!

604093.jpg
Mies osti Rundálenin linnasta itselleen matkamuistoksi snapsilasin, jossa on linnan tunnus; leijona.

604092.jpg
Tartosta osti mies myös itselleen snapsilasin ja kyllä, se on pohjasta vino :D Tarkoitus on ilmeisesti, että kun se näyttää suoralta, on juotu liikaa.. :D

604090.jpg
Pakkohan se oli hiukan juotavaakin tuoda, vaikkei kumpikaan meistä kovasti näiden perään ole. Mutta ovatpa kivan näköisiä kaapissa. Viskiä ja Vodkaa.

604089.jpg
Kuka tietää mikä tämä on? :D Miehen ostoksia itselleen tämäkin Tartosta.

604087.jpg
Ja missä kaupassa sitä tuli Tartossa käytyä, vaikka kotosuomessa on ihan tarpeeksi siellä oltu....? :D Miehen oli pakko ostaa neljä kipaletta näitä lautasia, kun olivat niin suloisia kuulemma :) Olivat onneksi myös alepöydässä.

Tartosta ovat myös seuraavat miehen minulle ostamat korut:
604091.jpg
Ihana puinen rannekoru, jossa kyllä on pieni moka, puuttuu yksi "pallura", mutta ei se mitään, ihana tämä on silti. Olisin ottanut enemmänkin, mutta maksoivat aika paljon, tällaisiksi. Joka tapauksessa, en juuri ole riisunut ranteesta pois oston jälkeen :)

604077.jpg
Lopuksi ihanat meripihkaiset korvakorut! <3 Nämä olivatkin sitten jo kalliit. Vihreä meripihka hehkuu valossa ja tummuu varjossa. Ihanat. :) Ovat asialliset, voi pitää vaikka jossain juhlissa, mutta käyvät myös arkeenkin.