Vanhusten piti laittaa perjantaina rahaa tilille, mutta eivätpä laittaneetkaan.. Soitin tänään päiväsellä ja meno oli sen mukaista, että eipä sitä rahaa oiskaan, mitä laittaa. No, mulla olis ollu vaan nuo kolme laskua tuossa, eipä siinä mitään.
Hakusessa kiva ja hyväpalkkainen jobi.

Perjantaina olin pikkujoulutupareissa Tiian luona, tunnetaan paremmin täällä nimellä Desthea.
Oli tosi kivaa, kiitoksia vain! :)
Ja uusi asunto on tosi nätti, hieno keittiö ja huoneen katto oli myös kiva.
Siellä oli myös Tiian toinen kaveri, juttelimme vähän kaikesta ja juotiin glögiä ja naposteltiin. Plus taidettiin me vissiin vähän Tiian kanssa juoruta mineilystäkin :D Lähdin kotiin täydemmän kassin kanssa kuin tulin. :D Sain taas kaikkea ihanaa viemisiksi.
Jokainen toi sinne pienen lahjan ja vaihdettiin niitä sitten, en huomannut ottaa kuvaa omista viemisistäni, mutta vein punavalkoisen mukin ja suloisen, mielestäni vintagetyylisen taulusen, jonka voi ripustaa vaikka oveen tai sisälle seinälle.
Itse sain tälläisen vastalahjan:
1134454.jpg
Tuollainen malja (onko tuo maljakko vai pitkälle kynttilälle tarkoitettu? Kokeilin siihen hopeista kynttilää ja tuota mansettia ja ihan kivalta näytti :), oli sitten käyttötarkoitus mikä hyvänsä) ja mansetti sekä pieni lasinen tuikkukippo tuikkuineen. :)

Tänään käytiin siellä miehen kummitytön synttäreillä. Heh, mies pisti herätyksen soimaan kymmeneksi (mentiin muuten nukkumaan vasta joskus kolmelta, minäkin kun olin kahteentoista siellä tupareissa) mutta herättiinkin vasta yhdeltä... :D Upsalallaa ja miehen äidin piti tulla meille puoli kahdeksi... :D Meikä kiisi pikana suihkuun ja pikaisten aamutoimien jälkeen (en ees syönyt) päästiin lähtemään jo ennen kahta! Oltiin kyllä ihan hyvissä ajoin siellä, ei ollut mikään just ja jämpti -aika. Sain hiukan palluttaa saksalaisherraa, kissa vietiin ulos, ennen kuin ehdin kaapata sitä... Höh.
Piti huidella kakkua ja tsiljoona pikkukarjalanpiirakkaa kylmäsavulohilevitteellä, kun en ehtinyt syömään mitään.. Se levite oli aika ihanata lämpimien karjalanpiirakoiden päällä...... Druulz. Pitää ostaa joskus itsekin.

Kotona oltiin joskus neljän jälkeen ja minä sitten kiireessä väsäsin kastiketta ja perunaa miehelle, että sai syötyä ennen kuin läksi sinne synttäripippaloihin kuudeksi. Kahdeksan maissa oli kuulemma jo ihan kiva tunnelma ja nyt äsken oli jo ehditty vähän rähistäkin ja kuulemma (jostain syystä??!!) oli joku maannut jo olohuoneen lattiallakin housut kintuissa... (siis ne on kaik miehiä.........) Joo,o, sitä se on, työkavereitten pippalot. Hitto, mis mun työpaikkapikkujoulut ja muut pippalot viipyy? :D

Mulla on tilanpuute. Pitäs saada koreja ja laatikoita ja ja ja. Haluis kaikki tavarat nätisti järjestykseen, siis mineilyt. Nyt täällä on koko kämppä ihan siivoton ja mies on epätoivonen kun olkkarin pöytä on mun työpöytä ja kirjahyllyssä on leivinpaperia ja tapettia ja saksia ja pihtejä ja ties mitää.. :D Mut ei tuolla makkarin työpöydällä mahdu kaikkea tekemään, siel on kaks nukkista, hei!!
Mies on haaveillut uudesta telkkaritasosta ja minä haaveilen nykyisen tason saamista nukkiskäyttöön...

1122821.jpg