... taas päivä! Eikä se ole vielä edes lopussa!

Aamulla bussiin mennessä bussikorttini olikin "teknisesti vanhentunut", joten jouduin maksamaan ylimääräisen 3,20e päästäkseni töihin. Bussi pysähtyi Ukko-Pekan kaupan luona, josta siis on matkaa vielä töihin. Pääsin perille pää punaisena ja hikisenä; pop.
En meinannut millään tänään löytää mitään osoitteita ja sekoilin kuin paraskin... Niputus meni miten meni ja kaikki vähän tökki. Onneksi työkaverini lohdutti että kaikilla niitä päiviä on. :)
No, selvisimme töistä jo ennen kymmentä, huolimatta (tai siitä syystä) sekoilustani.
Onnekseni säästin taas bussimatkan rahan Raisioon asti, koska toinen työkaverini tarjosi kyydin.

Raisiossa sitten huomasin puhelimeen tulleen kaksi soittoa vieraasta numerosta. Soittelin takaisin ja työkkäristähän se oli. Virkailija selitti että ei minun (tai siis minusta) kaiketi tarvitsekaan tehdä sitä selvitystä, koska olenkin yhtäkkiä päätoiminen opiskelija. Vai olenko? Siinä asioita selvittäessä ja sekoittaessa tuli virkailija soittaneeksi minulle kolme kertaa uudelleen ja minä hänelle kerran........ Eikä homma ole vieläkään selvä. Voi elämä niiden kanssa. Ja kaikenlisäksi ehkä pitääkin sitten tehdä selvitys siksi, koska olenkin päätoiminen opiskelija? Whattah? Kun kerran olen kirjoilla (muuta olekaan kouluun päin). Ja kaikenkukkuraksi virkailija kysyi miksi ilmoittauduin työttömäksi, koska kerran olen kirjoilla koulussa eli päätoiminen opiskelija. No ööh? Emmäätiä? Haluan töitä? No, ei kai sitten tarvitse ilmoittautua... Ota niistä selvää, yksi puhuu toista ja toinen toista ja kolmas uhkailee ties millä ukaaseilla ja toimentpiteillä "JOS ET!" .... Voi huoh.

Sitten suuntailin Turkuun, koska pakkohan se bussikortti sitten on uusia. Bussimatkaan taas se 3,20e. Linkkuasemalla siihen tuli vielä sitten semmoinen kuusi euroa lisää ylimääräistä rahaa.... Uh huh. No, nyt se toimii taas!

Poikkesin sitten Länsi-Keskuksen kirpparillekin, ja löysin itselleni harmaan perustopin kahdella eurolla. Ja yhden nukkisjutun. :)

Ja kotona oli kerrankin vain mukavaa postia!

Mutta pää on kipeä, aurinko paistoikin niin maan kirkkaasti. Uh.

Nyt olen ottanut torkut, eikä maailma ole vieläkään oikein kohdallaan. Pää on ainakin kipeä. Argh. No, eiköhän tää tästä.

Aamulla tulin muuten miettineeksi, että miten se on aina niin, että seisoitpa millä puolella katua hyvänsä odottamassa, niin aina bussi tulee toiselle puolelle ensin...?

Vuodatuksen kuvapalvelu vetää taas päähänsä. Argh. Yritä tässä nyt postauksia tehdä.
1799578.jpg

EDIT. PÄIVÄN NAURUT

1816427.jpg