Bobinin armon(tai sitten ei)aika jatkuu näillä näkymin maanantaihin. Kaupungin eläinlääkärillä ei ole aikoja sitä ennen ja Vettorissa ne kynivät ihmisiä ihan täysillä, herramunjee... Soitin Vettoriin kun ei kaupungineläinlääkärillä ollut aikoja ja kysyin lopetuksen hintaa.. Pikkujyrsijän eutanasia on 54e plus 6e tuhkaaminen!! Oh my Buddha! Siis 60 euroa siitä riemusta että saa rakkaan kärsivän eläimensä pois riutumasta... Herranen aika, sanon minä. Miettikääpä millaista on bernhardilaisen omistajilla! Lisäksi tuo tuhkaus on tuo 6e jos eläin on alle yhden kilon painoinen, siitä ylöspäin mennään taksalla 20e/10kg. Eli jos kanisi sattuu painamaan 2 kiloa saat pulittaa siitä 20e.. Plus että tuskin tuo pikkujyrsijän eutanasia koskee kaneja, ainakaan isompia sellaisia... Uh. Miten tässä köyhä ihminen enää lemmikkejä pitää? Kaiketi on säästettävä ja ostettava papukaija, niin ei luultavasti tarvitse sen kuolinkustannuksia miettiä, mokoma kun jää eloon vielä senkin jälkeen kun itse olet heittänyt veivisi! Hyvänen aika... Ninnin (kissani siis) poismeno plus tuhkaus ja uurna taisivat maksaa jotain 70 euroa, ellen väärin muista? Ja nyt saisin samalla hinnalla vain eläimeni eutanasian? Ai, mutta siinä Ninnillä taisi olla vielä tuohon se leikkaus? Hmm. Pitää kaivella niitä Ninnin papereita. Ninni siis lopetettiin kaupungineläinlääkärillä.
Huh. Homma haiskahtaa.

Vanhuksilta tuli apurahaa tuohon Bobinin lähtöön ja hiukan minullekin käyttöön, ja en sitten malttanut olla tuhlaamatta sitä heti. Mutta voin sanoa, että aika hyviin ostoksiin meni!
Nimittäin kirppiksellä tein löytöjä! Pari juttua nukkikseen ja pari itselle.
Itselle ostetuissa kävi tuuri, olen tässä viikon miettinyt, että minulla ei ole mitään pientä käsilaukkua mihinkään juhliin tai illanistujaisiin, esim. nyt noihin tuleviin peijaisiin. Koska vaatetukseni on aikalailla musta pieniä liiloja (kaiketi) yksityiskohtia lukuunottamatta, päätin kokeilla onnea ja etsiä pientä mustaa käsilaukkua... Ja arvatkaa mitä? Löysin tosi suloisen!
1062826.jpg
Eikö olekin? <3 Ihana tuo rusetti. Maksoi 2 euroa!!
Pieniä kulumia tuossa on, mutta ei ne haittaa. Ehkä niitä saa jopa peitettyä... Hmm. Mutta ihana! Kuvassa näkyy myös seuraavan kuvan löytö:
1062828.jpg
Huono kuva, pahoittelen. Pikkukuvasta tarkempaa yksityiskohtaa. Kappahlista ostettu violetti kauluspaita. Ehkäpä laitankin tämän päälle? :D Heh. En tiedä, tästä näkyy läpi, pitäisi olla joko tosi siistit rintsikat tai sitten jokin aluspaita, vaikka nätti toppi. Pitää kokeilla sitä lilaa toppia jonka aiemmin löysin kirppikseltä ja jonka aioin laittaa tuonne peijaisiin. Aika ihana tämäkin! Maksoi euron!

Lisäksi saan nyt maksettua Kelalle sitä takaisinmaksua siitä toisesta opintotukiperinnästä 20e. Jej!

Jotain positiivista edes tällä viikolla :) (Kaisan kortin lisäksi, olen edelleen kade että olet nähnyt valkoisen tiikerin!!!!!!!! ja miekkavalaita!!!!!)

875099.jpg 739214.jpg