Veronpalautus tuli :) Mutta ei onneksi vielä mennyt, vaikka aikapaljon tuli osteltua kaikkea kivaa. Mutta kuten miehelle sanoin, jos kerran vuodessa ostan isomman läjän vaatteita, niin.. Mies ei ainakaan katsonut pahalla.

Käytiin Myllyssä shoppaamassa.

Mies osti minulle kengät! Joululahjaksi. Ihanatihanat ruskeat KORKEAKORKOISET! ruskeat kengät. Apua, onkin totutteleminen, kun en ole IKINÄ kävellyt korkokengillä tms. Mutta ne olivat ihanat ja juuri sopivat. Maksoivat kyllä 60€. Tässä kaksi kuvaa niistä, en osannut päättää kumpi on parempi:
288555.jpg Tässä on luonnollisempi väri kuin seuraavassa kuvassa.
288556.jpg Tässä vain näkyy tuo malli hiukan paremmin. :) Tämä on salamalla otettu, siksi tuollainen väri kengissä.

Sitten omia ostoksia; ostin kyllä pikkarit ja rintsikatkin, mutta niistä en kuvaa ottanut, valitan :D Mutta tässä muista:
288559.jpg Ihanaihana toppi, jonka bongasin jo Lindexin kuvastosta. Tähän etsin vielä myöhemmin pienen mustan neuleen kumppaniksi.
288558.jpg Tämä kuva ei todellakaan tee oikeutta tälle paidalle, on aivan ihana! Samanlainen kuin toppikin, korostaa rintoja (tiukka rintojen alta) ja ihana pitkä helma, jonka alta ei mahakaan pömpötä :) On muuten aika mageet nämä paidat, farkut ja uudet kengät yllä.. Olen ihan innoissani.

288560.jpg Sitten minä ja yöasu :) Sai kaksi yöasua 19,95, joten otin, kun muuten tuo toppiosa olisi ollut jo 15€. Näytänpäs minä lattarintaiselta tässä kuvassa. :D Olisi pitänyt ottaa sivukuva :D

Elikkä, tämä päivä on ollut oikein onnistunut ja mukava. :)
(Vaikka yli 80€ meni ostoksiin... Plus miehen maksu kengistä :D)

Ainoa miinus oli etten löytänyt vielä miehen lahjaa. Onneksi on vielä aikaa, synttärit on perjantaina.

262805.jpg 262806.jpg