Haa!! Yksi kynnys on saavutettu!! Paino oli siis lauantaina 102 kg (oh my..) ja tänään 99 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) Kyl nyt hiukka saa olla iloinen. :D

Eilen harmitti niin vietävästi kun en päässyt lenkille, piti lähteä taas tekemään Myllyn reissu, mutta edellisestä reissusta kirahtaneet pikkuvarpaani vaan sattuivat niin maan perkuleesti ettei kengän jalkaan laitosta tullut mittään... Molemmissa pikkuvarpaissa on ollut pienet rakot nyt kun olen aloittanut pitempien lenkkien tekemisen ja Myllyn reissulla ne räjähtivät käsiin.... Auts auts!
Jotenkin iski pelko että lihonkin nyt yhtäkkiä ne kuluneet kalorit kun en päässytkään yhtenä päivänä ulos... Hölmöä. Kun kuitenkin syön nyt Kiloklubin mukaan ja jää kalorivajetta niin kuin kuuluu ja ennenkaikkea minulle melkein riittää se että jätän mässyt pois... On se jo aikamoinen määrä kun ylimääräinen 1000 kaloria per päivä jää pois... :D Sen verran nyt ainakin olen mässännyt mässyä per päivä. Sipsipussin.. Ja useimmiten ylimääräisiäkin. Huh!

Mutta tänään aion mennä Myllyyn, vaikka kontaten.. Paljonkohan siinä kuluu kaloreita? :D
Vanhuksilta tuli eilen yllätysrahaa, 40e ja sillä saan tuon lilan mekon 20e ja katson jos löytäisin neuletakin, Kappahlissa oli alennuksessa vähän outo vaalea neuletakki, 10e, katson onko vielä... (kun tuo H&M:n takki maksaisi 15e) Ja sitten jää vielä 10e jolla saan sukkikset tai legginsit, tekisi mieli kokeilla sellaisia hoikentavia sukkahousuja... :D Ja pikkuhiluillani ja pullorahoilla (kuskaan nekin samalla kauppaan) voin saada vielä Seppälästä valkoisen littanan kukkaron 5e, joka käynee minulla sitten clutchista. Kyllä sinne varmaan saa jonkun ripsarin ja luomivärin tungettua.. Hiuslakan voi napata vaikka ulkotakin taskuun ja jos hätä tulee niin hakea sieltä :D :D Vaikka mun tukka nyt ei kamalasti hiuslakastakaan nouse.. Eniveis. :)

99 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!