Eli shoppailin miehelle kahveepannun kirppikseltä. Hintaan 2,50€.
559704.jpg
Nyt saa sitten kesällä mettällä keittää oikeen pannukahveet. :)
(Ai niin, käykö mustaksi kissaksi pehmokissa ja luudaksi minikokoinen sellainen? :D)

Muutakin sieltä löytyi, mutta ne kuuluvat nukkispuolelle :) Sain myös postissa nukkiskivaa, siitäkin sillä puolella lisää. :)

EDITTIÄ: Mun olis kai pitänyt etsiä sieltä kaikkien lelujen sijaan jotain clutch -laukkua tai muuta omituista ja rumaa ja joka ennenkaikkea kuulostaa oksennukselta... Tosin, bongasinhan minä sieltä pari sen sorttista laukkua ja oli siellä paljon vaatteitakin, yksi parikymppinen nainen siellä sovitteli kanssa monenlaisia kivoja takkeja yms... Pitää joskus rahan kanssa mennä sinne. Jos sattuis käymään tuuri.

Nyt toivun tuosta järjettömästä puhurista joka ulkona tuivertaa ja juon kupposen tai toisenkin teetä ja syön suklaakeksejä... :)

537426.jpg

 

PS. Susan Kuronen-Ruusunen on nyt kyllä mennyt jo NIIIN pitkälle rajan yli, että miten aikuinen nainen edes kehtaa?
526957.jpg

EDITTIÄ: My poor ears: kotona ollaan taas ihan simassa, voi elämä. Isä sai tänään eläkkeensä ja miulle on jo tullut yksi soitto siitä että isä on ihan hulluna. Ai jaa? So what, kuule ei kiinnosta, minä en Luojan kiitos enää asu siellä enkä jouda kuuntelemaan teidän jokakuista känniänkyröintiä. Yksi viikko "hubaa", kolme viikkoa kituutusta. Siinä vanhempieni kuukausirytmi. Ja sinne pitäs mennä vielä käymään, varmaan nyt viikonloppuna, ennen kun lähdetään sinne reissuun. Noh, katsotaan. Saisivat kyllä laittaa mulle rahaa... :D Mutta tuskin siskokaan menee sinne maksamaan laskuja kun nää on ihan tilulii. No jaa. Se niistä vanhuksista, onhan niille täten nyt suotu peräti yksi ajatus.