Eli tosiaan, kuten jo eräälle kommenteissa vastasinkin, meillä boys night kuivui kokoon. Mutta ehkä parempi niin, säästyivätpä olemattomat rahat. Oltiin sitten miehen kanssa kahden ja katsottiin Hauskat kotivideot ja syötiin samalla Carte Dórin mansikkajäätelöä :)

Tomb Raider Lara Croftineen jäi katsomatta, mie olisin halunnut katsoa, mutta mies on jo nähnyt eikä kuulemma ollut kovinkaan kummallinen. Mutta mie olisikin katselut Angelinaa ;). Miusta on tullut joltinenkin fani.

Mukavan rauhallinen ilta, tarpeen kun mies todella on joltiseltaakin kipeä, eilen oli jo hiukan kuumettakin. Tekee pahaa kuunnella sitä hengityksen rohinaa. Jos ei ole keuhkopöpöä niin ihmettelen. Miehen olisi parasta mennä heti maanantaina sinne työlääkärille, tai muuten!
Nytkin se lähti aamulla erään tuttavamiehen kanssa katsastamaan metsää, josko pitäisi suorittaa harvennuksia. Ja kun vielä sataa tihkutti aamusella, niin kiva kiva. Kun nyt ei itseään oikein kunnolla sairastuttaisi :(

Mie olen siis täällä ollut aamusta lähtien yksinäni, puuhaillut kaikkea kivaa pientä; haeskellut ikoneja, tehnyt niitä itse, lisäillyt tekstejä jo valmiisiin kuviin. JA kuunnellut musiikkia. :) Sain myöskin valmiiksi yhden askartelu"projektini", voin laittaa siitä kuvan kunhan kamera kotiutuu miehen mukana.
Jej, olen iloinen tuosta, vihdoin olen taas siinä kunnossa että sain inspiraation ja jaksoin tehdä jotain käsilläni!

Ajattelin, että voisin pistää pystyyn eräänlaisen "kilpailun", se joka on 1000. kävijä täällä, voisi lähettää minulle mailitse osoitteensa, niin lähettäisin jotain pientä.. Kortin tms. :) Kiitokseksi että täällä joku käy lukemassa ja joskus jopa kommentoimassa. Se on minulle tärkeää.
Elikkä pitäkäähän silmällä tuota laskuria!