Ensiksi kiitos kaunis kaikille kommenteista! :)

Olen hieman saanut oloa tasaantumaan, tosin töihin en ole kyennyt menemään. Eilen sentään sain pomolle viestillä (okei, kolmella) kerrottua hiukan tilannetta ja lupasin yrittää päästä sinnekin puhumaan. Ainakin takaisin tulleessa viestissä oli ihan positiivinen sävy. Helpotus. Mutta kyllä tämä asia pitää nyt hoitaa!

Lohtushoppailin myös pahimpaan olooni. Miun armaat farkut sanoi sopimuksen irti molemmista sisäreisistä ja niissä ammotti ihanat reiät. uu. Mies antoi 60e rahaa siihen. Ostin siis Lindexiltä uudet farkut (jotka luisuu ilman vyötä liiiiiian alas ja olen kuin joku "vako-veikko". Pitää katsella mitä noille tekee, onko pakko ostaa kumminkin uudet ensi palkasta. HÖH. Lisäksi, koska farkut maksoi vain 40e, sain kaksi paitaa :D Yhden normihintaisen (14e) ja toisen alennuksen alennuksesta.

1444800.jpg
Ihana vihreä (<3) toppi pitsikoristeilla ja taskuilla(<3)!

1444799.jpg
Violetti neuletakki vajaapituisilla hihoilla ja somilla napeilla. :)

EDIT. Ai niin, kokeilin myös Lindexilla punaisia ja sinisiä farkkuja, mutta olivat liian pienet. :( Ja Seppälässä oli NIIN IHANAT violetit farkut, mutta huh huh... LINK -merkkiä... Otin koon 42 vai oliko 44 ja marssin sovituskoppiin... Ja samantein ulos. Nyt en liioittele tippakaan: sain juuri ja juuri pohkeeni mahtumaan sinne. Tämän sanon ilman liioittelua. Notta huh huh!

Eilen löysin kirpputorilta oranssihtavaa kynsilakkaa, näin tässä yksi kerta kaupan kassalla oranssia kynsilakkaa ja olin ihan myyty.. nyt oli sitten pakko ostaa tuo ja pitää kokeilla olisko se edes jotain sinne päin. :D
EDIT. Tässä kynsilakka pullossa, vielä en ole kokeillut..
1449692.jpg

Jotain piristettä nyt ettei vallan märinää... Vaikka sitä kyllä riittäisi. Muttakun ei sitäkään koko aikaa jaksa.

Niin kuin ei tuota riivatun poraamista (jossain täällä) tai tuota sadetta ulkona... Kevät huhuu.. No ei, sada sada että tulee pian vihreää!