Oli kyllä hankala kauppareissu. Oli niin vaikeaa olla menemättä karkkihyllylle. Kävin kaksinkamppailua itseni kanssa pitkään säilykepurkkihyllyn edessä ja toistelin itselleni kuinka minun EI tarvitse mässätä, ja samaan aikaa toinen osa minusta muisteli miten ihanalta se suussa sulava suklaa maistuukaan. Kidutusta. Mutta selvisin ulos kaupasta ainoana myönnytyksenäni "mässyksi" Danonen  suklaajogurtti 0,9% rasvaa ja suolakeksit. Niitä sitten jos lopetuksen kouristukset iskevät. Vielä ei ole tehnyt mieli, taitaa johtua siitä että söin jätti (minulle) lautasen kermajuustoperunoita, pinaattiohukaisia ja suolakurkkua ja 0,3l maitoa. Oli muuten paljon maitoa siinä minulle. Huh.
Niin, ja ostin myös uutta Coca Cola Zeroa. Ihan hyvän makuista, yllätys kyllä.
Pussillinen mandariineja ja 4 omenaa lähti mukaan, pitää sanoa miehelle ettei huitele niitä hetkessä. Se kun huitelee rypälepaketin tai pari illallassa ihan suit sait samoin kuin pussillisen (1,5kg) mandariineja. :D Mutta ihan hyvä että huitelee hedelmiä. Pitää ottaa sama tapa.
Ai niin, ensimmäisessä kaupassa ei ollut teetäni, joten jouduin menemään toiseen kauppaan ostamaan sitä. Lisää houkutuksia ;( Mutta selvisin.

En vieläkään ole mittaillut itseäni, pelkään kai. No, ehkä huomenna, enää en viitsi koska mies tulee kohta kotiin enkä halua sen tulevan urkkimaan mittojani, riittää kun itse joudun ne näkemään.

Hehkuvainen, sinulle lähti tänään paketti tulemaan, toivottavasti saapuu hyvin perille :)
Olen huono keksimään lahjoja tms, joten toivottavasti edes hiukan pidät paketistasi.

231753.jpg Miksi ripsiväri saa ripset tuntumaan niin raskailta ja muka kokoajan tarrautumaan toisiinsa kiinni? Argh. :)

Kunpa jaksaisin olla kiltti tyttö ja noudattaa päätöstäni.
214012.jpg


PS. Uusi sivupohja, Tuuliviiriltä Old Shoes -pohja, jota muokkasin vaihtamalla kengät sormukseen.