Uh. Mies on sittenkin viikon kotona. Antakee armoo!
Onneksi se on nyt viikonlopun lennossa,oli tänään hirvimettällä ja menee kai huomennakin. Su ja ma välisenä yönä se lupasi mennä töihin, mutta muuten siis vapaata.
Mie onneksi saan rahaa, joten voin häipyä kunnolliseksi ajaksi viikolla "kouluun", menen vaikka Hansaan tai muuten keskustaan. Kaippa siellä joku kahvila tms. on auki. Hese ainakin (miulla on joskus "kouluun mennessä" ollut tapa mennä heseen istumaan cociksen kanssa ja kirjoittamaan käsin tulevaa blogia tai lukemaan).
Tiistaina menen muutenkin kaupungille, en tiedä vielä tuleeko mieskin, kun pitää mennä ostamaan niitä puruja rotille. Virkistävää välillä ostaa jotain ihan omalla rahalla. :) Sitten pitää vielä maksaa huuto.net ostot, onneksi minultakin on ostettu, joten nuo korvisten hinnat menee sillä katetuksi, ja jää hiukan. Sen säästän yhteen toiseen huutoon maksuksi; huusin nimittäin askelmittarin! :D Minä. Ei onneksi kallis, postikuluista en tiedä. EI luulisi paljon olevan.
Ja ne kampaamot on tarkistettava.. Siinäkin menee aikansa.

Kokeilin tänään miehen ulkoilupukua, sellainen neutraali kokosininen asu, muuten ihan hyvä, mutta kun takki vaan on tosi pitkä.. :D Mutta ei kai sillä väliä, kunhan pääsen alkuun niin että on joltisetkin liikkumavehkeet. Ehkä sitten kannattaa ostaa jo se oma ulkoilupukukin.

Ostin tänään mässynä vain kaksi 20g lakritsipatukkaa. Aikomukseni oli pysyä niissä, mutta kävimme äsken myöhäisellä kauppareissulla pikku k-kaupassa Turun puolella ja mies piffasi sipsipussin. Mutta ainakin olen nyt innostunut (enemmän kuin yleensä) liikkumaan ja hankin sen askelmittarinkin!
231775.jpg Go Me, Go!
Alku tämäkin, ihan hyväkin kai. Ja luulen, että ensi viikolla laukkaan innolla ulkona, kun mies on kotosalla.. Hmm. Ehkäpä saan senkin mukaan, jonkin kerran, kun ollaan puhuttu että mennään yhdessä. Siellä se ei ehkä ole niin "mussuttava" kuin kotona välillä.. *julma*

Ai niin, ensi yönä kelloja siirretään taas. Pitää siirtää nyt heti, muuten se unohtuu... :D

218576.jpg Halloweenin kunniaksi.