Lauantaina oli siis tuttavan muutto. Oli taas niin klassinen "mulla on vaan sänky, kirjahylly ja pari laatikkoa" -tapaus... Mies sai töistä auton, eli siis ISON auton, ei pakettiauton, lainaksi ja niinhän siinä sitten kävi, että viimeisenä sinne sisälle sullottiin pyörä ja sitten äkkiä luukut kiinni ettei vaan kaikki tuu ulos :D No ei nyt ihan näin, mutta kaikki sentit tuli kyllä käytettyä. Huh huijaa.


Tällaisen bongasin muuton aikana talon ulkoterassin pielestä ja oli pakko kysyä että mitenkäs tämä.... :D Ja sain tämän omaksi!! Ihana, olen näitä katsellut KodinYkkösestä joskus, nyt tämä on minun!!

Muuttotouhujen jälkeen käytiin katsastamassa mahdollista uutta kotia.. Mutta tästä en taida sittenkään kirjoittaa vielä enempää... :D Vasta sitten jos/kun on kaikki järjestyksessä.

Lopun viikonloppua käytin kodin läpikäymiseen, uskomaton määrä kamaa... Sain jo 3 jätesäkillistä tavaraa ihan roskiin heitettävää kerättyä, sitten olisi varmaan yksi säkillinen kirppistavaraa ja vielä on läpikäymättömiä paikkoja mistä varmaan irtoaa tavaraa. Muutama vanha elektroniikkavekotinkin pitää viedä kaatopaikalle. Mies sai viikonlopun aikana kerättyä omia tavaroitaan puolikkaan roskapussin verran.... :D Vaikka on itse ollut suunapäänä tästä aiheesta puhumassa... Kröhm. Tuolla sitä odottaisi oma vaatehuoneen osuus läpikäymistä, yms..


Eurasian Pygmy Owl, Poland

Laitoin muutaman uuden jutunkin huuto.nettiin, saa käydä katselemassa. Siellä olisi nyt hyvä tsäänssi ostaa lahjaksi lukemista kavereille/suvulle tai ihan sitten vaikka itselle joulun pyhiksi. Ja on siellä muutakin. Ja jos jollakulla on akuutti tuikkukynttiläkippojentarve, niin täältä löytyisi kaikenväristä! Suapi kysyä :D


Eurasian Pygmy Owls, Poland

Huomenna ja keskiviikkona taas atk:n ihana maailma, toivottavasti on edes niitä atk-ajokorttikokeita, muuten ei kestä :D Huomenna soitan myös yhteen mahdolliseen työharjoittelupaikkaan, tänään sain jo kiinni asiasta tietävän ihmisen, mutta oli huono hetki. Toivottavasti huomenna tärppää.. Torstaina olisi tutustumista mm. rakennus- ja metallialoihin, mutta öö kuka näkee mut kyseisillä aloilla? Perjantaina on VERONPALAUTUSPÄIVÄ ja myös työturvakortin (toivottavasti) suorituspäivä.

Ihanaa, veronpalautus, omaa rahaa! En tainnut mainitakaan, että vein perjantaina rahalappuni kelaan ja sain kuulla että käsittelyaika on 2-3 viikkoa... Pop... Pakko mennä jossain vaiheessa sinne kitisemään että nopeuttakaa pliis.

Tuosta palautuksesta ei paljon jääkkään, kun pitää maksaa puhelinlasku, terveyskeskusmaksu, kampaaja (jes, 8. päivä sinne!) ja aion ostaa JYSKistä pari räsymattoa eteiseen, mustan ja harmaan jos vain on ja sitten kerniliinan keittiön pöydälle, sellaisen valkoisen missä on violetteja isoja kukkia. Toivottavasti sitä on siellä vielä.

Sitten onkin viikonloppu ja päivät on mulla ihan omaa rauhaa, mies kun on järjestyksenvalvojakurssilla.

Seuraavalla viikolla onkin miehen synttärit, miun kampaaja ja hygieniapassikoe. Huh huijaa.


Little Owl, Athene noctua

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.