Ajattelin purkaa paineita tämän päiväisestä riidasta miehen kanssa mutta en tiedä jaksanko tai olenko sillä tuulella. Väsyttää, kun tänään pitäisi taas mennä "kouluun". Pitää lusmuilla ilta jossain.. Vaikka kirjastossa vaihteeksi.

Sen sijaan että kiukustuttaisin itseäni (nyt kun kerrankin on tyven vaihe) niin kysynkin että katsoiko joku eilistä 4D -dokkaria Isäni on äitini?

Mie unohdin katsoa, mutta olisi kyllä tehnyt mieli.. Sen verran "kiinnostava" oli sen esittelyteksti:
"Dokumentissa esiintyvä perhe on tavallisuudesta poikkeava: Louise asuu kahden äitinsä kanssa, joista toinen, Sarah, oli alunperin Louisen isä. Toinen äiti, Kate, oli puolestaan ennen mies. Tämä koskettava tarina kertoo, ainakin Iso-Britannian lehdistön mielestä, maan kummallisimmasta perheestä, mutta Louisen näkökulmasta siitä ainoasta oikeasta ja rakastavasta perheyhteisöstä. Tuotanto True North Production. Dokumentti. Kesto 40'"

Eli siis kaksi miestä ovat halunneet naisiksi.. öh. Mieleen tuli heti kysymyksiä:
Ovatko nämä äidit sitten nyt lesboja vai homoja?  Jos kerran molemmat ovat siis tunteneet olonsa epämukavaksi miehinä(vai?), niin ovatko he sitten ns. aina olleet naismaisia tai "naisia"? Mieleltään siis? Onko Louisen isä ollut mies vain siihen asti, kunnes on siittänyt lapsen "laillisesti"?

Kovin kummallinen perhe näin ajateltuna. Harmi kun en muistanut katsoa sitä dokkaria. Mutta kun tuo meidän riitamme itseasiassa alkoi jo eilen illalla, niin siinä unohtui sitten kaikki ohjelmat sun muutkin..

Kertokaahan joku, jos katsoitte tätä, että mistä mahtoi olla kyse?

219202.jpg

 

Muistakaahan tuo 1111. kävijän maagistakin maagisempi luku :)