Aino otti minuun yhteyttä tuolla nukkisblogini puolella ja tarjoutui lähettämään itselleen tarpeettoman lasipainon minulle, kun oli hoksannut intoni pöllöihin. No minähän tietenkin illolla otan aina vastaan kaikki pöllölahjoitukset!

Tänään sitten postikusti rimpautteli ovikelloa ja tarjosi paksua pakettia käteen. (miten tästä nyt saa kaksimielisen kuvan?)

Paketin sisältä kuoriutui esiin tälläinen:


UPEA! Kerrassaan mahtava esine! Lasipainoa ei minun kokoelmistani vielä löytynytkään. Tämä on kyllä todella hieno esine! <3 Löysi tiensä kuvaamisen jälkeen jo muiden pöllöjen luokse olkkariin :)

Lisäksi paketissa oli mukana yllätys:


Katsokaa miten söpö ja hauska koriste! Tällaistakaan minulla ei vielä ole ollut! Laittaisin ulko-oveen, mutta joku taatusti vie sen, niin koristaa nyt olkkaria tämäkin :)
Kiitoksia vain oikein mieluisasta postista!

Päivä jatkui hyvin sillä sain soiton ja haastatteluuntulopyynnön, taas! :D Eli ke, to ja pe on nyt varattuja haastattelupäiviä :D Onpas ihmeellistä kun nyt suorastaan tyrkytetään haastatteluja, ennen ei niihin päässyt millään.. No ihan kiva :)

Päivä tosin synkkeni kun erehdyin käymään puntarilla, nyt se mokoma väitti että kolmesta lähteneestä kilosta on tullut 2 takaisin? Mitä hemmettiä.. Tuskin eiliset 3 lättyä hillon kera painoa kahta kiloa nostivat... :D Varsinkaan kun olen tosiaan joka päivä nyt viikon ajan käynyt illalla lenkillä ja päivällä olen pyöräillyt kuntopyörällä ja pikkasen jumpannut. Noh, ehkä ne kilot on niitä jotain nesteitä tai jotain. Ainakin olen juonut vettä kuin kameli viikon ajan... Tai siltä tuntuu, kun normisti en juo vettä ikinä...Tai siis ennen en juonut vettä ikinä. Nythän pitää ajatella että tämä on normaalia :D

Sitten vielä omituinen kysymys, miksi ihmeessä normaali hanavesi röyhtäilyttää? Vai onko se vaan se kun yritän juoda enemmän vettä niin nieleskelen sitten samalla jotenkin ilmaa enemmän? Höh? Miksei sama olisi esmes mehun kanssa? Weird.

No jaa, nyt menen tekemään jotain sapuskaa, vaikka sitten tulisi viis kiloa lisää.... grr..