Aika menee vaan edelleen ihan tajuttoman nopeasti.. Taas on viikko mennyt viime kirjoituksesta. Nytkään en kyllä jaksa mitään kummallista tähän lätkäistä, ei tarttis edes olla hereillä enää mutta kun menin ottamaan myöhäiset iltatorkut.. Sen se nuha teettää. Joo,o, taas ollaan nuhassa. Enks mä just ollut? Tänään on ollut melkein koko päivän kurkku aivan tajuttoman kipeä, onneksi se on menossa jo ohi, korva vihloi aamusella ja nyt on alkanut se loputon rä`än valuminen. Argh.
Ja varmaan johtuu taas tasan siitä että menin ja olin kamala ja normaali ihminen ja istuin pe illalla pari tuntia ulkona terassilla Desthean kanssa... Sen siitä saa, alkoholista. Jopa siitä yhdestä lonkerotuopista. Plääh. Ja viimeksi tosiaan olen ollut ulkona öö koska? Ei ees muista. Sen muistin että tyttöjen kesken illoittelusta terassimeiningillä on jo semmoset kuus vuotta aikaa.. Ja tämän sitte saa palkaksi kun koettaa olla normaali :D

Mutta mitäs tässä muuta.. Onneks on kuvakansiot niin muistaa ainakin niiden avulla jotain mitä on tullut tehtyä..

Viime maanantaina olin miehen kanssa ampumaradalla kun sillä oli opastusvuoro siellä ja näin piiiiiitkästä aikaa ihkusöpön sammakon (tai konnan) ja otin jopa käteen sen! Tosi söpö otus. Ja sitten melkein heti sen jälkeen näin elämäni ensimmäisen lepakon!!!!! Siis vau! Söpöinen pieni nuoli vaan kun suhahteli pitkän aikaa meidän auton ympärillä metsästämässä. <3 Siitä en saanut kuvaa, mutta sammakosta sain kun mies otti kädelle sen että sain ikuistettua.


Kahhokaa ny kun se oli aivan uskomattoman pikkiriikkinen!! Siis sormenpään kokoinen! <3

Ai niin, ja kun kerran sienikuvaajaksi olen ryhtynyt niin nappasin sitten kuvan sieniryppäästä radalla:

Ja tiistaina oli kampaaja-aika, väriä vaalennettiin, malli pysyi about samana, hiukan napsaistiin päitä pois ja takaa otettiin kanssa enemmän kuin viimeksi.


Eikä varmaan muuten oo likanen peili, ei varmaan!

Jaa niin, kurssilla sain hommattua itselleni harjoittelupaikan Muovitukkuun, sinne minne hain joku kuukausi sitten. :)

Joopa, mutta nyt tämä menee sänkyyn ja ei todellakaan aio nukkua selällään niin kuin viime nuhassa... Vaikka sitten aamulla kylpisin siinä räässä. Lol.