Tänään sitten sain vihdoin itsestäni irti ja kävin siellä Kelassa. Sielläpä sitten kuulin, että lääkärin lausunto ei ole VIELÄKÄÄN siellä. No, jätin paperit sinne ja yritin takoa virkailijalle päähän, että todella TARVITSEN sen saikkarirahan vuokraan ja muuhun. Tämä ehdotteli sosiaalitoimistoa, mutta enhän minä sieltä mitään saa kun miehen tulot menee hilkulla yli ja ne siellä sossussa pelaavat ihan omien sääntöjensä mukaan, eivätkä ota huomioon niitä oikeita menoja mitä ihmisillä voi olla. Esim. autolainaa ei siellä oteta lainkaan huomioon. Minusta semmonen -300 euroa kuussa kannattaisi ottaa jo huomioon... Ottiatuota!

Soitin sitten psykiatriselle ja kuulin että tämä lääkärini ei sitten enää olekaan siellä, sijainen kun oli, mutta onneksi vastaanoton hoitaja oli laittanut paperini postiin, joten loppuviikosta ne ovat toivoakseni Kelassa. Silti menee vielä aikaa ennen kuin saan sieltä mitään, sillä B -lausunnon tarkastaa Kelan oma lääkäri ja se ottaa aikansa. A-lausunnon eli perinteisen lääkärintodistuksenhan mie jo vein Kelaan joten voin ehkä toivoa että saisin jotain rahaa, vaikka B-lausunto kestäisikin.

Typerää vain, että tämä lääkäri lupasi laittaa ne paperit postiin jo 29.9 eli pari viikkoa sitten, KIITOKSIA vain. Tosin, itsekin tässä olen vetkutellut ja vitkutellut, mutta olisi lääkäri edes terveenä ihmisenä voinut hoitaa tuon asian. En usko että hänellä niin kiire sentään on ollut, tietääkseni sijaislääkäreitä oli useampikin.

No, mutta se siitä.

Seuraava aika onkin vasta ensi viikon lopulla muistaakseni, silloin tapaan kai uuden psykologin ja / tai lääkärin, en tiedä. Vähän huonosti hoidettu psykiatriselta tämä lääkäreiden ja muiden vaihto. Ei voi olettaa että kaikki ihmiset pysyvät kärryillä, kun kerran ollaan tekemisissä ihmisten kanssa joilla on mielialaongelmia yms.

Onneksi siihen asti taitaa nyt sitten olla lääkkeitä ja siihen mennessä on jo tuo lääkkeiden vaihtokin jo melkein lopussa. Uusi resepti pitää sitten pyytää tuohon uuteen lääkkeeseen, jos sitä sitten alan käyttää.

En tiedä johtuuko se itsestänä vai lääkkeistä, mutta olen kyllä ollut tokkuraisella ja unisella päällä nyt nämä päivät kun olen uutta lääkettä ottanut. Muuten en ole huomannut mitään oireita, mikä on oikein hyvä. En olisikaan juuri nyt kuukautisten ajaksi kaivannut huimausta ja vessassa istumista...

Yksi juttu tänään kyllä veetutti. Unohdin nimittäin että minulla oli puhelinaika lääkärille, ja ihmettelin vain että mikäs numero se tuollainen on kun soittelee.... ja fiksusti päättelin sen olevan taas joku puhelinmyyjä enkä vastannut. Sitten joskus parin tunnin päästä avaan kalenterin ja sielläpä se sitten lukikin... Joopa.
Otan huomenna yhteyttä terveyskeskukseen sitten. Tänään en viitsi enää, koska mieskin on kotona, enkä pidä "julkisesti" soittelemisesta. Jouduinhan jo soittamaan kerran tänään niin. Uh.

Huomenna olisi kirjapidon koe... Koulujutut vielä pitäisi saada selvitettyä. No, nyt olisi pari viikkoa noin ilman mitään muita velvollisuuksia, joten EHKÄ saatan jopa orientoitua sen verran, että otan yhteyttä opoonkin. Kahellaan.

Mutta nyt -> teetä.

214013.jpg