Olen tänään ehtinyt jo
* riidellä miehen kanssa
* itkeä
* imuroida
* käydä kaupassa
* viedä 5 roskapussia eteisestä haisemasta roskikseen
* kuvannut Bobinia sen "riekkuessa" häkissä :D

Vielä pitäisi
* laittaa kana uuniin
* leipoa mustikkapiirakka (vaikka ystävänpäivän kunniaksi)
* ehkä tiskata
* kai jotenkin sovitella miehen kanssa

Joo, oli alkupäivästä vähän huono olo. Harmittaa kun miehellekin sitten valitin ihan turhasta.
Pitää kyllä purkaa vaikka tänne taas kaikki asiat, ei ne vaan häviä olemalla ajattelematta, mokomat tulee esiin ihan kiusallaan.. Ja elämäänihän se on, vaikken haluaisi. Haluan eteenpäin elämässä, töitä, jotain. Unohtaa vaikka koko koulun.
Mutta siitä joskus lisää...

Kerroinko jo eilisestä StaffPoint -käynnistä? En..
Ensin oli joukkoinfo, jossa joku nainen puheli perusjuttuja ja sitten oli yksittäishaastattelut.. Mie myöhästyin juuri ja juuri infon alusta, joten laittelin takkia naulakkoon eteisessä vasta infon jälkeen ja varmaan olin vähän aikaa hoona, kun siihen tuli huutelemaan joku 26vee Hunks -jäpikkä, että onko meikäläinen paikalla... Ynisin siinä jotain juuta samalla kun kurkottelin sinne naulakolle... :D Ja kirosin tuuriani. Joku nainen olis ollu kivempi... Ei siinä että olis jotain vikaa Hunks -jäpiköissä, mutta ei niitten kanssa oikein ainakaan meikäläinen pysty olemaan ihan parhaimmillaan tollasissa tilanteissa...
Eikä muuten asiaa auttanut se, että siinä huoneessa johon me mentiin, oli seinällä jumalaton naisjuliste, siinä se killui olemattomissa pikineissä suurinpiirtein haarat seljällään... XP Voi elämä.. Ole Siinä nyt sitten Asiallinen.

Nyt sitten vaan ootellaan, että josko sieltä joku soittas ja sanois että tonne ja tonne huomenna kiitos! Voi olla meinaan ihan vaan sellaisia tuurauskeikkojakin.

Jännää on, että siellä maksetaan palkka joka viikon perjantai. Hmm. Toisaalta ihan ok, koska jos olet ollut töissä edellisviikolla pari päivää niin saat niistä heti rahat, mutta taas toisaalta et koskaan saa isoa summaa kerralla, esim. vaikka vuokraan voi joutua sitten laittelemaan parin viikon tienestejä tms.

Pyysin vanhuksilta rahaa eilen ja äiti lupasi soittaa siskolle, mutta ainakaan vielä ei ole rahaa tilillä.. Josko postittavat. Tai unohtivat...

Pikkuhiljaa pitäisi löytää töitä, olen kyllä hakemuksia lähetellyt ja niin poispäin, mutta pitäisköhän sitä mahdollisesti saada itsensä liikkeelle ja mennä liikkeisiin kyselemään.......... Köh.

Menen hakemaan lämmintä mehua.

383505.jpg 

Ai niin, Iltalehden mukaan slaavilaisvaikutteet tulee olemaan pop kevään ja kesän muodissa. Joo,o, onhan ne aplikoinnit esim. nättejä, mutta mahtavatkohan sopia mulle... Pari huonoa kokemusta :D Pitää pyytää Venäjällä vierailevaa kaveria tuomaan ihan oikeita slaavivaatteita mukanaan kun palaa kotiin. :D
Eniveis, tässä on yksi asu, jota kyllä voisin pitää oikeinkin mielelläni!
393916.jpg
Kuva Iltalehden nettisivuilta