Kyllä sitä on ihminen harvapäinen... Mies meni töihin nyt illaksi, joten ei oikein osaa ajatella, että olisi mitenkään erilainen päivä. Siispä, miehen lähtiessä kuuden jäljissä töihin, minä lähden kauppaan... Joka siis on mennyt kiinni kuudelta! Voi pyhä elämä... Niin tietysti kauppa menee kuudelta kiinni kun on vapun aatto! No, eipä siinä muuta kuin että ei ole ruokaa... x_x.

Päivällä kyllä oltiin liikenteessä, käytiin Kodin Anttilassa ostamassa vessaan uusi matto ja yksi hylly shampoille ja muille (pitää varmaan ostaa vielä hylly lisää muuhun käyttöön) ja veskiharjaa ja sellaista. Vessa on ihan viittä vaille valmis, pikkuinen maaluasmuutos tuli suunnitelmiin, se pitää vielä toteuttaa ja laittaa viimeiset koukut ja muut paikalleen, sitten on valmista.. Paitsi että miun pitää pestä koko vessa, lattia on ihan likainen kaikkien sanomalehtien ja muiden takia.. Ja ammeessa on jotain sinisiä läikkiä.. :D

Mies sekosi ja osti digiboxin. No, en minä valita, nyt näkyy SubTV! Ihanaa, voin taas alkaa katsoa Conania ja näen kaikkia kivoja uusintoja kuten esmes Frendit.. Ja niitä E-entertainment -juttuja! Whii!

Niin, ja haettiin passit! Mulla on ihan ihka oma passi! En oikeasti ikinä uskonut että minulla sellainen tulisi olemaan. No nyt on, seuraavat 5 vuotta. Whii sillekin! :D
Sekin oli oma seikkailunsa, se passin haku... :D Odoteltiin siellä aulassa vuoronumerolappu kourassa että päästäisiin asioimaan jomman kumman naikkosen kanssa jotka siellä luukkujensa takana oli.. Toinen nainen valehtelematta sääsi erään asiakkaan kanssa varmaan lähes puoli tuntia. Ei niillä ainakaan urakkapalkkaa ole, pikemminkin taitavat saada palkkaa siitä kuinka kauan ovat yhden asiakkaan kanssa... No, eniveis, jonotetaa ja jonotetaan ja tupa on täynnä ihmisiä (koska jono ei siis lyhentynyt ollenkaan....) ja sitten mies huomaa infoluukulle ilmestyneen lapun (ilmestyi sinä aikana kun odotettiin siellä) että valmiit ajokortit ja passit saa noutaa sieltä... No kiva.. :D Oliko tyhmä olo, kun oltiin odoteltu iät ja ajat ja sitten saatiin sekunnissa homma hoidettua.. Pop.

Mutta nyt vietän kai loppuillan telkun ääressä, ei ole ketään kenen kanssa mennä minnekään enkä oikein yksin viitsi lähteä Turkuunkaan, kun ei ole edes lämmin. Silloin olisin voinut hetkeksi mennä vaikka joen rantaan kävelemään. Noh, kai se ilta tässä menee niin kuin muutkin. Onneksi on tilkka jäätelöä ja suklaalevy jemmassa. Ainakin on jotain herkkua. (Viis siitä onko ruokaa, kunhan on mässyä)

553986.jpg

Hyvää Vappua kaikille!!

Ps. Nyt huomasin vielä, että olen tullut perintöprinsessaksi Saokan arvonnassa, wihii!
Nukkispuolellakin on odotettavissa kivaa postia... :)