Eilisen postauksen mentyä poskelleen, kirjoitan nyt ensin tämän koneelle muistiin, koko ajan tallentaen! jottei tämä samperin kone pääse taas yllättämään.

Eilinen oli aika lailla vitutukseton päivä, yllättävää kyllä. En ehtinyt olemaan otsa kurtulla, kun liidettiin koko päivä. Ensin oli yhden aikaan sovittu tapaaminen huuto.net ostajan kanssa, ja hieroin siinä 6 euron kaupat ensin hänen kanssaan ja sitten lähdettiin samaan syssyyn miehen kanssa kaupungille metsästämään sille metsästysasua.. :D
Kierrettiin Turussa Partiovarusteet ja TopSportit sun muut (Siellä oli sitten kyllä muuten dosi hjuvannäkönen tsiksi myyjänä, jotka muuten oli kaikki naisia ja tietty hoikkia, onko nyt järkevää pitää pullukkaa urheiluliikkeessä myyjänä? (mies haloo, älä enää käske mun laittaa hakupapereita urheiluliikkeeseen myyjäksi!)Tämä tsiksi vaan oli vähän pihalla kaikesta mahdollisesta, eikä osannut myydä ollenkaan, tiennyt tuotteistakaan mitään ja laahusti kuin kuppanen kanttura. Olisi kävellyt vähän nopeammin ja jalkoja nostellen, niin lantiokin olisi pyörinyt kivemmin. Ei sillä etteikö muuten olisi ollut aivan missiluokkaa. By the way, tässä kohdin hiukan kyllä vitutti kun sellainen myyjä koikkelehti nenän edessä).
Turusta ei löytynyt, mutta Myllystä onneksi, ja ihan "halvallakin" vielä. Ihan kunnon metsästyspuku, hintaan 80€, kun oli alennuksessa. Hienoa.
Oltiin tuon reissun (pluskauppareissun) jälkeen kotona vasta viiden aikaan ja miehen äiti tuli kahville kuuden maissa. Sitten vielä lähdettiin Naantaliin hakemaan miehen isän luota istuinsuojaa, notta voi istuksia siellä metsässä sitten palelluttamatta itseään.
Niin, siis, tuo menee huomenna hirvimetsälle, ensimmäistä kertaa mukaan, ihan katselemaan. On nyt vakaasti sitä mieltä että aloittaa kyseisen harrastuksen ja on tutkinut kaikkia lupa-asioita ja metsästysseurajuttuja sun muita.
Mie olen vain sanonut, että ihan turha odottaa että mie teen sitten jotain sille hirvenlihaköntille, jonka se mahdollisesti tuo kotiin. Yök.

Miehän sain eilen sen huikean ensimmäisen sairaslomarahani, kokonaiset 96€. No, sehän meni jo huithait heti; ensimmäiseksi kun lähdettiin niin mie maksoin auton tankkauksen 70€ ja kun ostin itselleni Cittarista kasvojenpesuaineen (jota ilman olen ollut viikon, yök) ja ripsarin (jota ajattelin ruveta kokeilemaan käyttää ja joka oli tarjouksessa 3€), yht. 10€ plus jotain pientä ruokaa sieltä.

Tänään tuli ilosanoma Kelalta, HALLELUJAH! Saan tämän kuun viimeinen päivä 404€ - ilman ennakonpidätystä peräti 505€, sekä vielä marraskuussa saman summan ja joulukuussa n. 370€. Jihuu, vähänkö olin pomppimassa ylösalas kun luettiin tuota lappua! :) Nyt on tiedossa kolme kuukautta, jolloin miehen ei tarvitse marista saanko vuokrarahat vai en! (Saa luvan pitää suunsa kiinni niistä vanhoista, kyllä mie ne maksan!) Sitten saan maksettua vielä osani sähkölaskusta ja nettilaskusta! Jihuu. :) Ja joulukuussa tulee vielä veronpalautus! Kyllä nyt oikeasti on hyvä olo, kun kerrankin on vähäksi aikaa tuo vuokranmaksuhuoli poissa. Kyllä mies miulle ruoat ostaa, ei siinä mitään, mutta noista se tuppaa marisemaan. Vanhemmille en tod. kerro että saan noin paljon rahaa, muuten en saa niiltä mitään. Olen rahastaja, mutta parempi raha minulla kuin niillä jolloin se menee viikossa viinaan.

211880.jpg Me is getting mani! Nännää  :D

Kävin tänään aamulla nyt sitten tapaamassa ensimmäistä kertaa uutta lääkäriä ja psykologia. <<vähän kyllä katsoin ensin, että MIKÄ miuta oiken tulee hakemaan, kun käytävää kävelee kuikka 45-50 -vuotias nainen asussa, jota "koristi" leopardinnahkajäljitelmällinen vyö ja -korkokengät... Tämä on siis uusi psykologini. Ulkoasustaan huolimatta vaikutti kyllä oikein mukavalta naiselta, vaikka onkin entinen sossutäti. Lääkärikin oli ihan lempeän näköinen, mutta jotenkin tuli sellainen olo, että sillä oli jotain miuta vastaan.. Ehkä kuvittelin. Eihän nämä uudet tiedä taustaani tms. ja mie olin pukeutunut vähän turhan "hyvin", päälläni oli farkut, mustat talvimokkakenkäni viimevuodelta, siisti violetti/valkoinen kauluspaita ja päällä ruskea vakosamettitakkini, jonka mies osti alkusyksystä Seppälästä tai Lindexiltä miulle piristykseksi, sekä pieni ruskea nahkalaukkuni (1€ kirpputori, jos muistatte) mukana ja kaulalla violeteista puuhelmistä tehty kaulakoru (alesta Seppälästä 3€). Vaikutin kai ulkoisesti ihan normaalilta nuorelta naiselta, joka huolehtii pukeutumisestaan. No, huolehtii ja huolehtii, yritän saada halvalla siistin ja fiksun näköistä. Plus välillä vähän hassuakin, nimim. miulla oli miehen äidin käydessä päällä vaaleanpunainen "Miss Kitty`s Beauty Parlour" -paitani, vakosamettihame sekä ruskea-valkoraidalliset polvisukat. :D

Öö, hukkasin ajatukseni. Höh.
Ei se mitään, kirjoitan sitten lisää kun muistan. Nyt on vain aika kiva olo.
(Vaikka n. tunti sitten "räjähdin" miehelle, joka tuli puristelemaan miuta takapuolesta yms. juuri kun miulla oli makaronit kiehumassa ja seiti pannulla paistumassa. Yritä siinä sitten saada ruoka valmiiksi sen palamatta. Höh.

Mutta, happyhappyjoyjoy -olotila on silti voimakas!

213612.jpg