(edittiä lopussa, muu on julkaistu jo aiemmin päivällä)

Äitikin tuossa soitti puoli kahdentoista maissa. Äkkiseltään kun isä oli kaupassa. Heilläkään ei ole kuulemma kovasti rahaa, vaikka tänään oli isän eläkepäivä. Oli kuulemma ollut ihan hirvittävä kasa laskuja, kun sisko oli aamulla (?) käynyt maksamassa... Ja tähän samaan syssyyn äiti mainitsee että eräs naapuri on kotona ja isä saa kyydin (tms) viinakauppaan.. Ja että isä on tällä hetkellä kolmatta kertaa kaupassa... Siis KOLMATTA kertaa ja kellohan oli äidin soittaessa n. 11.25..... Että repikää siitä. Ja äiti sanoi että isän eläke on noussut... (?) Se raha menee taas parissa päivässä, niin kuin viimeksi. Sitten ne kituuttaa taas loppukuun. Äiti saa huomenna hiukan veronpalautusta (en muista koska se olisi viimeksi oikeasti saanut käteen jotain niistä rahoista) ja lupasi niistä lähettää meille. Mulla on tossa omia laskuja n. satasen edestä ja miehellä ei ole rahaa ja apua apua nuokin on jo osa myöhässä kivasti vaikka niihin on kerran soitettu lisää maksuaikaa. Voisi pyytää äidiltä joululahjaksi oikeastaan rahaa bussilippuun. Että pääsis niinkun liikkumaan johonkin.
Miehelläkin on synttärit lauantaina eikä mulla ole rahaa ostaa sille mitään! Harmittaa. Tosin miehelle varmaan paras lahja olisi a) saada nuo laskut maksettua b) että saisin töitä c) lottovoitto...

Mutta joopa.. Mahtaiskohan sitä tänään uskaltautua imuroimaan? :D Pitää sulkea sitten gaasdääm kaikki muut mahdolliset elektrooniset härpäkkeet, ettei taas mene sulake.. Okei, taisi olla lauantaina aika paljon toimintoja käynnissä.. Heh heh. Vaatehuone, eteinen, olkkari ja vessa siis kuuluu yhteen ja joka huoneessa paitsi vessassa paloi valo. Olkkarissa oli telkku ja tietsikka kaikkine lisävermeineen päällä ja vessassa pyöri pesukone... :D No, kerrankos sitä.... :D

                                                          1104384.jpg

EDIT: Ai niin. Ja isän pitäisi mennä huomenna johonkin kuulusteluihin "raastupaan" (en tiedä onko oikeasti joku oikeussali vai onko vain ns. toimisto -homma) taannoisesta selkkauksestaan, josta silloin tänne kirjoitinkin.. En nyt jaksa kaivaa linkkiä esiin, mutta hommassa oli mukana siskon toinen poika ja velikin ja siinä soitteli yksi jos toinen poliisille ja loppujen lopuksi isä oli putkassakin.
No, saa nähdä meneekö se sinne huomenna.. Lieneekö selvä? Tosin voi pelätä niin että meneekin? Tai sitten kännää läpi päivän ja illan ja on aamulla vielä tintassa ja uhoaa huuruissa että "en minä poliisia pelkää!" No, siinäpä sitten ollaan, jos jättää menemättä. Eikös ne tule sitten noutamaan? On naapureilla taas hauskaa... Huh huh. No, ei maalailla nyt mitään kuvia seinälle, kahellaan miten käy.

Sais muuten se mieskin jo töistä tulla.