Koska tikahdun farkkusillani niin tekaisin sitten farkkusortsit..... :D Ja koska täällä ei ole pitkään aikaan näkynyt meikäläisestä kuvia niin nyt herkesin vallan vallattomaksi ja rysäytän eteenne reisi-perse-osastoa! VAROITUS. WARNING. :D


Vanhat farkut siis lyhenivät ensin hieman alle polveen, jonka jälkeen käärin niitä rullalle niin että ylettyvät hieman polvien yläpuolelle ja ompelin kiinni. Käsin. Sitten tein ah ei niin kauniit paikat tuonne haaruksiin, mistä nämä entiset pökäni olivat ratkenneet. Nyt ei sentään haaruslihat vilku kaikelle kansalle, on ne paikkaukset siihen näkyyn verrattuna jo aika paljon paremmat.. Ompelin käsin.
Sitten leikkasin Desthean tarjoamasta somasta norsukuvioisesta kankaasta parit palat (ehkä laitan vielä yhden..) ja ompelin ne paikoilleen. Tämäkin käsin. :D No, noihin "paikkoihin" olikin tarkoitus saada sellaista oikeanlaista paikkaustunnelmaa.. Tässä oikeassa etureidessä oleva norsukuvio. En siis käyttänyt mitään huolittelujakaan noissa kankaissa.


Tätä kuvaa ei pitänyt julkaista koska se on tärähtänyt (ei muuten ole kauhean helppoa kuvata omaa persettä!(vaikka se onkin iso) mutta tässä vain reisi näyttää mukavan hoikalta. :D Siis näkisitte ne oikeasti niin ymmärtäisitte.


Tässä ollaan sitten jo siinä oikeassa koko ruudun täyttävässä mittakaavassa...... Kröhömh. Mutta näkyy kuva kirkkaammin.

Olen nyt joka päivä lauantaista lähtien käynyt kävelemässä jonkinlaisen lenkin, paitsi maanantaina, jolloin hieman kuntopyöräilin ja katsotaan menenkö tänään, suomen peli kun alkaa justiin kohta ja pitää kai se katsoa.

Olen myös ollut ilman herkkuja ja koettanut syödä vähemmän muutenkin. Tänään oli tosin herkkupäivä, koska Desthea tarjosi minulle naminamskiksen tonnikalapanini-salaatti-pepsimax-lounaan. Voi pojat! Ja jälkkäriksi puolikas Tupla. Ei se väärin ole. Joskus herkutella. On se kumma jos ei mitään vaikutusta ole sillä että jättää herkut pois. Ainakaan meikäläisen ruokavaliolla joka koostuu pääosin (siis 99 prosenttisesti) mässystä.

Mutta nyt vielä parit puuhat ennen sitä pelin alkua..