Loppuviikko onkin ollut tekemistä täynnä. Tai ainakin näin minulle, joka ei ole tottunut tekemään ;D

Torstaina olimme miehen kanssa mökillä mittaamassa keittiönurkkauksen mahdollisia työtasopaikkoja ja pohdimme onko taso yhden seinän pituinen, vai tuleeko siihen kulmajatke. No yksi seinän pituus sai nyt riittää. Saa siihen sitten jatkoa joskus jos siltä tuntuu. Mietittiin mihin tulee tiskiallas (vaikkei mökille tule vettä, niin keittiöstä on viemäri ulos että saa esim tiskata altaassa) ja mihin jääkaappi ja mihin pieni hella/uuni, jossa on kaksi levyä yllä ja pieni uuni alla. Semmoinen hauska vähän mikroa isompi vekotin.
Näin muuten myös samalla reissulla kaksi komeaa kaurispukkia, oi oi! Komeita! Ja kotimatkalla illemmalla pimeässä kaksi supikoiraa :)

Perjantaina sitten oli työelämävalmennuspaikkaan tutustumista (kiva muuten että kaksi ekaa viikkoa on lyhyempiä :D kiitos pääsiäinen) sekä ompelukoneen ja saumurin käytön uudelleen opettelua, enhän ole moisiin koskenut sitten yläasteen. Vähänkö pelottavia vekottimia noin pitkästä aikaa! Nyt voin ommella mökille vaikka pikkuikkunaverhot ja työtason alle suojaverhon, sinne kun ei tule kaappeja. :) Vielä kun löytäs kivoja kankaita... Ja vielä kun olis rahaa ostaa ne. No, ensin työ, sitten vasta tuhlaus.

Perjantaina miehen tullessa töistä mentiin sitten Bauhaussiin tutkimaan työtasovalikoimaa ja tason alle tulevien väliseinien mahdollista materiaalia. Päädyttiin sitten sellaisen vaaleaan kivitasoon (tai siis mitä ne nyt on, puuta, mutta kiven näköinen pinta) ja liimapuulevyyn väliseiniksi. Valmiit keittiöt tulee kalliimmaksi kuin itse tekeminen ja nyt saa sitten jokaisen sentin käyttöön mitä haluaa, sen sijaan että valmiskeittiö olisi jotain metrinen.. Ja niissä kun on yleensä mukana pieni jääkaappi ja meillähän sellainen jo mökillä on.

Tänään käytiin vielä Ikeassa aamulla hakemassa tiskiallas ja pari muuta välttämättömyyttä (verhotankoa, wc-paperitelinettä) ja voi että siellä varastolla sai taas kävellä... :D
Ikeasta suunnimme mökille jossa aloitimme timpuroinnin (tai siis mies timpuroi ja minä katselin ja välillä jelpin) ja saimme jo osittain työtason paikoilleen ja mallailimme jo jääkaapille paikan yms.. Piti vain lähteä kesken pois, sillä miehellä oli työkaverin synttärit illalla. Katsotaan mennäänkö huomenna uudelleen jatkamaan. Mies kuitenkin menee jo ainakin keskiviikkona uudelleen mökille, minä sitten varmaan vasta pääsiäiseksi, pitää siivota remppasotkut pois (voi sitä ihanata tiilipölyä ja sitten kun sen päällä asteli märin kengin niin lattia ihan kiva.. (älkää kysykö miksi piti astella märin kengin...)
Eniveis, homma kivassa alussa :) Vielä parit sahaukset ja altaalle on reikä ja uunille upotustaso.

Voisin oikeastaan lakata jaarittelemasta ja lätkäistä loppuun muutamia kuvia mökiltä, osa on vanhan kameran kanssa aiemmin kuvattuja ja osa tänään kännykän kanssa napsittuja (joo sillä aikaa kun se mies rehki ;D)


Tuollaisen ryijyn saimme tuparilahjaksi miehen sukulaisilta, itsetehty. Kaunis :)


Mies on yksin mökillä olleessaan sisustanut :) Kuvissa miehen isovanhemmat.


Tässä miehen ampuman kaurispukin komea trofee. Erikoista tässä on sarvien karvoitus, jota ei yleensä pukeilla ole siihen aikaan kun tämäkin on ammuttu.


Niin juu, oli se hyvä että silloin joskus kaksi vuotta sitten ostin tämän ihanan takorautaisen naulakon, kun sille nyt tuli mökillä käyttöäkin! :D Hih :) (eikä sieltä seinistä mitään välivilloja pilkistele, ei...)


Hoksasin etten ole esitellyt saunaa enkä yläkertaa vielä, saunaa voisi kuvailla ensi kerralla, yläkertaa pitää ensin siistiä.. Se kun on melkein vain ryjävarasto nykyään.. :D Tässä kuitenkin saunan ihana valaisin, pimeällä tosi tunnelmallinen :)


Ulkovalaistusta. (ai mitenniin oli tylsää odotella miehen sahaillessa?)


Mies tasoa venkslaamassa. Tuonne taaemmas kallionkoloon tulee ehkä joskus grillipaikka.. Älkää kysykö miksi siellä on joku ihmeen lauta jonain kumman aitana... Voi kun muuten saisi mökin ympäriltä niitä rakennustelineitä pois jo! Mutta kun niille on vielä keväämmällä käyttöä..


Pintoja työtason tuntumasta. Nyt ostamamme kivinen taso sekä jo aiemmin paikallaan ollut tuollainen hassu saareketaso, siinä on päällä tuommoinen mahonkilevy (ei vaan oikein väri ole kuvassa oikea, on paljon tummempi) ja alaosa on tiiliseinämää, toisella puolella on Porin Matti.
Niin, tosiaan tuo yksi mökin seinä on tuota tiiliseinää, tuolla toisella puolella on sauna ja pesutilat. Muut seinät on sitten sitä puuta.
Pitää joskus ottaa kuvia niin että tajuatte näitä mun selostuksia paremmin, semmoisia kokonaiskuvia eikä vain tämmöisiä räpsyjä mitä koetan sitten itse selitellä.... :D

Mutta nyt lopettelen, mieskin ilmoitteli jo tulevansa synttärireissulta takaisin. :)