Jep. Tuommoinen oli eilen. Plus tietysti kuumuuden ja sulamisen. Tsiisös, onko laitaa siinä että toukokuussa on 28 astetta lämmintä?
Päivällä sain hämmästellä keittiön ikkunasta erikoista näkyä: pulu meidän pihapuun oksalla! Jösses.. Ennen olekaan pulua nähnyt siellä. Ja yleensäkin todella harvoin näkee pulua puussa kaupunkialueella. Itse olen ihan kaupunkilainen, on suorastaan outoa katsella maaseudulla miten pulut istuvat sähkö/puhelinlinjoilla tai puissa... Jotenkin on vain tottunut siihen että niiden kuuluu tepastella jossain katukiveyksellä keskellä toria... Ihan on unohtunut että niillä on semmoset koivet millä pääsee puihin istumaan.... :D Lol että osaa olla cityihminen.

Illemmalla (toiveena että olisi ollut viileämpää, ja harakan varpaat sille!) lähdin kävelemään ajatuksena kuvailla vähän tuota raision jokivartta. Ärsyttävää vain että sinne päästäkseen pitää ensin kävellä joku kilometri ihan tylsää maisemaa, kuka kuumuudessa jaksaa tylsää reititä kävellä, häh? :D
Onneksi kuumuus hävisi samoin tein kun pääsin jokivarteen; siellä oli nimittäin hirmu kaunista, vesi (vaikka onkin ruskeaa) haisi hyvälle, linnut lauloi ja kaiken kukkuraksi sinne oli tuotu lampaita! Miksei mulle ole kerrottu tästä? Vietinkin hyvän mokoman kuvailemassa söpöjä lampaita (Saaristolaislampaita) ja nappasinpas muutaman videopätkänkin. Ihanaa kun videollakin kuulee vielä sen kauhean rouskutuksen kun ne lampaat söi.. Se oli kiivasta se! <3 Toisella videolla sain talteen yhden lampaan aivastelun, onko mitään söpömpää kuin eläin joka aivastelee? Melkein mikä tahansa eläin on söpö aivastaessaan. (Ei ehkä kameli tai laama, mutta muut..)


Neljätoista vaaleaa (tosin yhdellä tumma pää) ja yksi musta lammas. Ehkä arvaatte että se musta oli niistä kaikkein söpöin! <3


Niinpä, ihan selkeästi se on erilainen kuin nuo tavikset. Kurkottaa taivaisiin.


Kahhokaa ny ku mää oon söpö!

Siis lampaathan on musta sikseen pelottavia, kun niillä on aika karmivat silmät. Mutta on niissä jotain söpöäkin. Ainakin kileissä on. Ja tässä mustassa.


Pulupulupulu. Näitä oli semmonen ainakin sata tuolla pellolla. Ja sitten yksittäisiä pisin poikin.

Kiepsaisin sitten siitä yhdestä kohtaa kaupungin suuntaan, tuli taas yksi uusi reitti selvitettyä.. Pitää mennä tutkimaan loppu jokivarsi myöhemmin.
Kaupungintalon sisäpihalta bongasin ihanan puun.


Onko söpömpää puuta kuin vaaleanpunainen sellainen? No ei varmaan ole.
(kaikki taisi eilen olla söpöä. sainkohan minä sen auringonpistoksen? tai liikaa raitista ilmaa?)
Jopa nuo miljoonat pörriäiset oli söpöjä. Ja niitä muuten oli miljoona. Kaikilla onneksi niin kiire pyöriä noissa kukissa etteivät huomanneet minua..


Puun allakin oli jotain kaunista.


Upea iso aurinko. Seuraavassa kuvassa näkyy kuinka se oikeasti oli aika iso.


Pieni raision keskusta lasikuutioineen jää ihan tuonne auringon alle. Sain muuten näköjään kuvattua tuollaisen auringonpurkauksekin. Mahtavaa! (tuolla auringon vasemmalla puolella aika alhaalla)

Mutta nyt voisin mennä imuroimaan, kun olen sitä tässä onnistuneesti taas koko viikonlopun ajan vältellyt... No hei, olen sentään pessyt pari tiskikoneellista tiskiä (tai siis painellut paria nappia) ja pessyt kaksi koneellista pyykkiä (painellut lisää nappeja)!
Ja olen ULKOILLUT. Se on aika mahti homma se! ;D