Juu, reissu meni kivasti ja Harmu käyttäytyi oikein hyvin, ottaen huomioon ettei se ole kovin sylirotta. Pipi eli vanha paise rupineen poistettiin (yök sitä paisekönttiä ja rupea) ja alueelta leikattiin karvat puhdistusta helpottamaan. Antibioottikuuri saatiin sekä pitää puhdistaa kahdesti päivässä vedellä laimennetulla Betadinella. Nyt pieni saa rauhoittua sohvalla tyynyn alla. :)
Hintaa reissulle tuli 66 eupoa ja risat. Eli ei sentään niiiin huikea summa kuin mitä jo ehdittiin pelätä. Mutta aikamoinen hinta silti. Toisaalta kyllä käynnistä oli iso apu, eihän me itse tuollaista oltaisi saatu pois kuitenkaan ja nyt pääsin näyttämään Harmua sen pienen nuhankin takia.
Mutta Harmu oli iso ja rohkea poika :)
237957.jpg

Ongelmana on vielä, että rotat pitäisi eristää, sillä Robinia voi ruveta kiinnostamaan tuo auki oleva haava (jätettiin auki jotta mahdollinen loppu paiseneste pääsee ulos). Pitää keksiä jokin jakaja tuohon häkkiin, kun ei ole mitään vanhaa varahäkkiäkään tallella ja kuitenkin olisi hyvä että kaverit näkisivät toisensa.

Jej! Kirjapakettini on postissa! Tänään tuli lappu ja menemme miehen kanssa illemmalla kauppaan ja postiin. :) Kissan viikset -kirjakin on jo tuloilaan.

243129.jpg
Tässä vielä "vanha" kuva pojista nukkumassa :) Harmu on tietenkin tuo harmaa ja musta (ja valkoinen vaikkei nyt näy) on Robin, aka Bobin.