Meni kirjoitusfiilikset yhtäkkiä. Höh.

Mies tuli kotiin ja minä aloin väsäämään sitten kiiruulla sapuskaa ja samalla olis pitänyt ehtiä mussuttelemaan ja ties mitä (sitä, kun menkat loppui) ja yritin tiskata samalla kun perunat kiehui, kun sain kastikkeen ensin valmiiksi, ja kun vihdoin sapuska oli valmis ja mulla huikaiseva nälkä niin ois pitänyt mennä miehen kanssa sänkyyn loikoilemaan (siis ihan oikeasti loikoilemaan), mutta kun oli nälkä! Mies vähän loukkaantui, kun en ollenkaan halunnut (muka) hänen kanssaan hempeillä. Mää halusin ruokaa! Ja istua hetken aloillani. Huh. No, sain jo sovittua hiukan. :)

Tässä näitä kuvia:
Ensin meidän hieno parveke :D Bobin murusen kirmailukenttä siis oikeammin. :) No, siinä on mukava istua illalla kun on viileämpää, juoda kuppi teetä ja lukea ja seurata pojan menoa. Parveke jatkuu vielä kuvasta ulospäin metrin tms..
673322.jpg

Sitten se vessa. Ei se miun disainvessaunelmani oikein toteutunut.. Ei tuo niin hieno ole, mutta on miljoona kertaa parempi kuin vanha.... :D
673339.jpg
Ja muistutukseksi vanha juuri ennen remppaa:
506598.jpg

Tässä on ihana ryijy tms. joka saatiin mökiltä meille:
673336.jpg
Sopii miehen metsämiesteemaan, kuten seuraavakin juttu:
673337.jpg
Varmaankin poron sarvet, varmuutta ei ole.

673338.jpg
Sitten vielä kuva vanhasta setelistä jonka sain kotoa yhdellä kertaa kun kävin siellä. Aika hieno, eikö? Vuodelta 1963. Ja ihan virheettömässä kunnossa. Pitää hommata sille muovitasku tai laittaa tauluksi seinälle. Voihan se olla arvokas joskus.

Äidillä oli tänään lääkäriaika sen sairaseläkkeen puitteissa. Sitä alkaa nyt sitten tulemaan, kunhan lääkäri ensin kirjoittaa lausunnon ja se toimitetaan Kelaan. Ihan hyvä juttu se. Mutta seuraavat ei ole: äidillä todettiin osteoporoosi ja anemia. Kiva. Ei sitten taida syödä kovin hyvin siellä. Olla nyt aneeminen kun on sokeritautikin. Höh. Ja se osteoporoosi! Nyt saa sitten alkaa pelätä sitä, että koska se kännipäissään kaatuu tai koska isä kännipäissään mäsikii sitä ja murtaa jonkun paikan... Loistavaa. Kerrassaan loistavaa. Hmph. Lisää lääkkeitä nyt sitten ainaskin tuohon osteoporoosiin, voi jestas, niitäkin on niiin miljoona lajia mitä se äiti syö ja vielä diabetespiikit päälle. Eihän se muuta ehdi tekemäänkään kun nappaamaan nappia naamaan. Plus juomaan. Sillon kun rahaa on.

Lähetin veljelle viestin että onko se sitä äidin PUK -koodia selvittänyt ja veli soitti takaisin, että itseasiassa katkaisi koko liittymän... Kivakiva. Minä sen sitten taas saan selvittää. Ja varmaan hommata uuden liittymän äidille. Argh. Nyt en saa sitten kertoa tuota äidille.. En  tiedä pitäiskö vai ei. Ei varmaan sitten kannata. Huoh. No, sittenpähän se soppa syntyy kun niille tulee se loppulasku ja ilmoitus. Pop. Ja jos ne joskus saa selville että minä tiesin, niin voi pojat sillekin...

Veljellä sentään menee ihan hyvin, on nyt kuitenkin naisystävänsä kanssa vielä yhdessä ja ovat menossa veljen lomalla jopa Italiaan asti; Garda -järvelle jos oikein muistan. Vau. Olen hiukan kateellinen. Pirun upea paikka meinaan:
673385.jpg
673387.jpg

Tyttöjen pukuhuone -blogissa oli aiheena pettäminen ja sen puitteissa olenkin miettinyt asioita. Ja muistellut vanhoja. Siis ei, ei, en ole itse koskaan pettänyt tai tullut petetyksi, mutta muuten lähellä on kokemusta... En tiedä kehtaako niistä edes kirjoittaa. Ja muista ajatuksista. En tiedä. Katsellaan.
Tuo blogi on kyllä hyvä, toivottavasti pysyy voimissaan.