Käytiin Raumallakin tänään. Ihan hyvin meni reissu, eikä äitikään ehtinyt kuin pari kertaa valittaa lihomistani. Ihan hyvin. Sain yhden Elloksen halpistakin, joka oli tullut ilmaisena mukaan, semmoinen trenssityylinen. Halvan näköinen kyllä. Saa nähdä käytänkö. Ja sitten yhden korun jonka äiti oli saanut harlekiinikirjojen kylkiäisenä. Se on kyllä nätti. Laitan kuvaa kunhan jaksan.

Käytiin ennen vanhusten luona käyntiä täällä Raisiossa tuossa Kruunukirppiksellä ja löydettiin miehen äidille nätti kirjahylly, ihan virheetön, 70 euroa. Ihan hyvin. Ensi viikonloppuna haetaan se, samalla kun miehen äidin muuttokin on.

Olen ollut tähän asti ilman mässyä, hurraa minä! Ainoat poikkeukset olivat lauantai, kun piti syödä miehen tädin synttärikakkua, mutta otin sitä ihan törkeän pikkuisen palan (oikeasti) ja tänään söin yhden keksin ja pullan vanhuksilla. Not bad. Kun vaan jaksais. Vaikeaa, törkeän vaikeaa.

Huomenna menen varmaan kirpparille, sain vanhuksien luota kaksi tölkkilaatikkoa jotka kävin äidin kanssa kaupassa vaihtamassa rahaksi, tuli 7 ekeä, tosin ostin silloin vesipullon, raejuustoa ja herneitä. Nams. Mutta pari euroa jäi, ja meillä on kaapissa parin euron edestä kanssa pulloja, niin saan semmoset viis euroa niin voi mennä :)

Tiia, meidän täytyy mennä kanssa tuonne Kruunukirpparille joskus, siellä oli myös ihmisiä myymässä krääsäänsä, muistin että siellä on vain näitä huonekaluja, mutta ainakin näin sunnuntaina oli "krääsääkin".

Mutta nyt rauhoitun ja syön banaanijugurttia!